Artık İstanbul değil, Bursa’nın taşı toprağı altın!

Bursa.com’da Emlağın Öncüleri programına konuk olan Realty World Elfi Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, kentsel dönüşüm ile birlikte Bursa’nın Türkiye’nin en büyük atılım yapacak illerden biri olacağını söyledi. Aydemir, “İstanbul için eskiden taşı toprağı altın derlerdi. Şimdi ise Bursa’nın taşı toprağı altın oldu” dedi.

Bursa - 9 yıl önce

Mesut DEMİR/BURSA.COM

Bursa.com’da Bahar Görgün’ün sunduğu Emlağın Öncüleri programına konuk olan Realty World Elfi Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, Elfi Gayrimenkul’ün kısa sürede zirveye çıkmasında ekibin ve güvenin çok büyük payı olduğunu söyledi.

 

BURSA’DA EMLAK SEKTÖRÜ NEREYE GİDİYOR?

Bursa’nın son 10 yılda çok büyük bir atılım yaptığını belirten Özkan Aydemir, “Önümüzdeki 5 yılda Bursa’nın çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğini tahmin ediyoruz. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu, yüksek hızlı trenler, yeni kurulacak sanayi bölgeleri Bursa’nın değerini bir basamak daha yukarı çıkarmış durumda. Kentsel dönüşüm ile birlikte Bursa, Türkiye’nin en büyük atılım yapacak illerden biri olacak. Son 6 aylık zaman dilimine baktığımızda, Bursa’nın bu yolda ne kadar hızlı ilerlediğini gösteriyor” dedi.

“TARLA ALTIN, ARSA GÜMÜŞ, DAİRE BRONZ YATIRIMDIR”

Türkiye standartlarına bakıldığında Bursa’nın Türkiye’nin büyüme hızının üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiğini ifade eden Aydemir, “Bursa’nın önümüzdeki 5 yıl içerisinde çok farklı noktalara geleceğini düşünüyoruz. Geleceğe yatırım konusunda, ‘kira geliri olsun’ düşüncesinde olan yatırımcılarımız, konuta yöneliyorlar. Getirisi yüksek olmasını isteyen yatırımcılarımız ise, toprağa yöneliyorlar. Söz değer verdiğim bir söz var, ‘Tarla altın, arsa gümüş, daire ve işyeri ise bronzdur’. Baktığınızda tarlanın getirisi daha fazladır. Bize danışıldığı zaman biz birinci tercih olarak tarlayı tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ARTIK BURSA’NIN TAŞI TOPRAĞI ALTIN

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu sebebiyle Bursa’nın çok farklı bir noktaya geldiğinin altını çizen Aydemir, “Otobanın geldiği yer Orhangazi-Gemlik istikameti. Osmangazi’den geçip, Nilüfer’den Uluabat Gölü’nün üst tarafından geçerek Karacabey’e doğru gidiyor. Otobandan dolayı Orhangazi bölgesi çok büyük talep patlaması yaşadı. Ototest Merkezi’nin olması ve hızlı trenin de geçtiği Yenişehir Bölgesi fazla bir talep görüyor. Kentsel dönüşüm ile birlikte Yıldırım ve Osmangazi’nin de hareketleneceğini düşünüyoruz. Bursa’nın gözbebeği, parlayan yıldızı Nilüfer, insanların oturmak ve yatırım yapmak istediği bir ilçe. Otoban ile birlikte Karacabey ve Mustafakemalpaşa da hareketlilik kazanacaktır. İstanbul için eskiden taşı toprağı altın derlerdi. Şimdi ise Bursa’nın taşı toprağı altın oldu” diye konuştu.

ELFİ GAYRİMENKUL AİLESİNDE BAŞARININ SIRRI; SADAKAT VE GÜVEN

Elfi Gayrimenkul ailesinin 2016’ya kadar olan süreçteki büyüme hedefleri doğrultusunda hızla ilerlediğine vurgu yapan Özkan Aydemir, “İkinci bir ofis düşüncemiz var. Bunun alt yapılarını hazırlıyoruz. 220 metrekarelik ikinci ofisimizle birlikte toplam 600 metrekarelik bir ofiste hizmetlerimizi sürdüreceğiz. 2016 sonu itibariyle ikinci bir il ile birlikte 50 kişilik bir ekiple hizmet edeceğiz. Bunun yanı sıra birçok satış ofisimizi kuruyoruz. Elfi Gayrimenkul çok büyük bir aile. 20 kişilik bir aileyiz. Çok büyük bir bütünlük kazanmış durumdayız. Tüm ekibimle gerçekten gurur duyuyorum. Bizim başarımızın olmazsa olmazı sadakat ve güvendir” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'ın masasında dikkat çeken detay

2015-10-13 02:14 - Gündem

Patlamanın olduğu yer MİT'e 3, Emniyet'e 1 kilometre uzaklıkta

2015-10-10 18:14 - Gündem

Bursaspor'un ilkleri

2015-10-12 15:22 - Bursaspor

Bir dizi daha reyting kurbanı

2015-10-12 20:35 - Magazin

Nobel Kimya Ödülü Prof. Dr. Aziz Sancar'a

2015-10-07 16:12 - Gündem

Mehmet Aslantuğ o haberlere çok kızdı

2015-10-13 01:37 - Magazin

Görüntülendiklerini fark edince keyifleri kaçtı

2015-10-13 13:20 - Magazin

Bursaspor'un efsane üçlüsü

2015-10-13 14:56 - Bursaspor

Artık İstanbul değil, Bursa’nın taşı toprağı altın!

2015-10-13 16:13 - Bursa

Açıköğretim kayıt işlemleri başladı

2015-10-13 15:45 - Eğitim

İlgili Haberler

Hayalet hastalık ‘lyme’a dikkat: 300 hastalığı taklit ediyor

10:47 - Bursa

Bursa'da sahte genç kız profili açarak vatandaşları dolandıran çete çökertildi

10:39 - Bursa

Bursa’da kontrolden çıkan kamyonet ağaca çarptı

09:59 - Bursa

Bursa Yıldırım'da 'Okul Sporları Şenlikleri' tamamlandı

10:08 - Bursa

Bursa’da TIR alevlere teslim oldu

10:04 - Bursa

Günün Manşetleri

Bursa'da sahte genç kız profili açarak vatandaşları dolandıran çete çökertildi

10:39 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'ın yanındayız

10:34 - Gündem

Bursa Yıldırım'da 'Okul Sporları Şenlikleri' tamamlandı

10:08 - Bursa

Bursa 600 yıllık ‘Erguvan Bayramı'na hazır

10:02 - Bursa

Bursa’da kontrolden çıkan kamyonet ağaca çarptı

09:59 - Bursa