7/24 Hızlı ve Güvenilir Arçelik Servisi

Arçelik servisi derin dondurucu, çamaşır makinesi, buzdolabı, ocak, çamaşır makinesi, fırın, Kurutma makinesi, televizyon gibi bütün Arçelik markalı eşyalarınızın arızası için arayabilir ve en iyi hizmet alabilirsiniz.

- - 2 yıl önce

Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman Arçelik servis elemanları gelerek size en güzel şekilde hizmet sunmaktadır.

Arçelik servis ücreti 2021 ne kadar?

Arçelik servisi ilk olarak sizlere arıza tespiti yapmak için  gelirler ve herhangi bir ücret talep etmezler. Beyaz eşyalarınız için evinize kurulum için gelen serviste sizden bir ücret talep etmez. Ama Arçelik Bulaşık Makineniz içi  eve servis çağırdınız zaman yerinde Servis olarak adlandırılan bu hizmet için arıza tespiti yapılır ve bunun için 50 TL ücret alınır. Eğer garanti kapsamında olmayan bir eşyanın için servis talep ettiyseniz bunun içinde servis ücreti 50 TL’dir. İzmir Arçelik Servisi ücreti 2021 ne kadar sorusuna bu şekilde cevap verebiliriz.

Arçelik müşteri hizmetleri numarası kaç?

Arçelik gibi müşteri kitlesi çok olan pek çok firmanın müşteri hizmetlerine bağlanmak veya çağrı merkezi numarasını bulmak her zaman kolay olmuyor. Arçelik müşteri hizmetleri ile iletişim kurarken de bazen kısa bir süre beklemeniz gerekiyor. Müşteri temsilcileri hatta bulunan arama yoğunluğa kadar kesinlikle dönüş yaparlar, sorun ve şikayetleriniz ile yakından ilgilenirler. Arçelik markalı ürünlerinizde kendi başınıza çözüm üretemediğiniz zaman çağrı merkezinden hizmet almak doğru olacaktır. Arçelik müşteri hizmetlerine bağlanmak için de aşağıda yer alan iletişim numaralarını arayabilirsiniz. Arçelik çağrı merkezi numaraları; 444 0 888 ve 0850 210 0 888 olarak iki ayrı numarası bulunmaktadır.

Arçelik servisi saat kaçta kapanıyor?

Arçelik bayileri hafta içi her gün açın ve hafta sonu da Cumartesi günü açıktır. Pazar günleri bayiler kapalıdır. Aynı şekilde Arçelik servisleri de hafta içi her gün hafta sonu ise Cumartesi günleri hizmet vermektedir. Peki Arçelik servisi saat kaçta kapanıyor?

Arçelik servisi hafta içi  8:45 ila 22.00 arasında hizmet vermektedir. Cumartesi günü ise 09:00 ila 18:00 arasında hizmet sunmaktadır.

Yetkili servis ücret alır mı?

Pişirme grubu, beyaz eşya gibi ürünlerde farklı farklı arızalar meydana gelebiliyor. Evinizde bulunan  bu tür cihazların garantisi bitmiş ise yetkili servis ücret alır mı? B u soruya şu şekilde cevap verebiliriz evet arıza tespit etmek için servis ücret talep ediyor. Bu tür işlemde kesin olarak belli bir rakam olmamakla beraberinde her servis farklı politika uygulamaktadır. Bazı yetkili servisler uygun fiyat ile arıza tespiti yaparken bazıları fazla ücret talep ediyorlar. Ayrıca yetkili servisler arıza tespiti yaptıktan sonra yedek parça temini ile beraber arıza da kısa bir süre içinde düzeltilir.

Yetkili servisler arıza tespiti ücretini özellikle de garantisi bitmiş ürünler için talep ediyorlar, garantisi olan ürünlerde arızaların tespit ve giderilmesi için tüketiciden herhangi bir ekstra ücret talep edilmesi doğru değil.

Arçelik servisi kampanyası var mı?

Arçelik servisleri uzman teknisyenleri ile buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın, kurutma makinesi gibi bütün beyaz eşyalarınız için bakım hizmeti sunarlar. Beyaz eşyalarınıza düzenli bakım yaptırdığınız zaman ürünlerinizin ömrünü uzatır ve enerji tasarrufu sağlamış olursunuz. Ürünleriniz ilk günkü gibi bütün noktaları tertemiz ve hijyen olmasını sağlamaktadır. Ayrıca yetkili servis cihazlarınızın yüksek performansla çalışmaya devam etmesi ve yıkama, pişirme, kurutma ve soğutma gibi çalışma etkinliklerinin artmasını da sağlamaktadır. Ürünlerinize yaptıracağınız düzenli bakım ile arızaları önceden tespit edebilirsiniz. Peki Arçelik servisi kampanyası var mı? Sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ama böyle bir durum söz konusu yok maalesef.

Kaynak: https://arcelikservisi-izmir.com

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Otobüs Firmaları

2022-03-14 16:29 - Yerel Haberler

Tuğba Özay, Bursa'da 'Sil Baştan' dedi

2022-03-11 19:30 - Bursa

Yeliz Yeşilmen: Parayı veren popoya şaplak atıyor

2022-03-12 14:45 - Magazin

Katiliyle fotoğraf çektirmiş!

2022-03-14 15:50 - Gündem

Burcu Biricik'in eski hali şaşırttı!

2022-03-12 02:10 - Magazin

'Çingene Kızı Zeugma' adlı komedi filminin çekimleri başlıyor

2022-03-13 19:22 - Magazin

7/24 Hızlı ve Güvenilir Arçelik Servisi

2022-03-14 19:09 - -

Mudanya Üniversitesi'nin bazı bölümleri kent merkezinde de olacak

2022-03-10 15:17 - Bursa

Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor

2022-03-13 19:26 - Gündem

Sinemanın yıldızları Bursa’dan çıkacak

2022-03-14 12:57 - Bursa

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Mahmut Orhan Bursaspor İçin Geliyor

01:31 - Bursa

Başkan Aydın: 'İznik Gölü, Orhangazi ile İznik'in can damarıdır'

22:58 - Bursa

Nilüfer’in geleceğini Nilüferliler şekillendirecek

22:49 - Bursa

'Üstün zekalı çocuklar ülke için nimet! Sahip çıkılması şart'

21:44 - Eğitim

Burdur’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi

19:45 - Asayiş