USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DÜNDAR'IN İLK GÜNKÜ AŞKI...

DÜNDAR'IN İLK GÜNKÜ AŞKI...
07-03-2024
Seçim sürecinde, sonlara yaklaşırken, maraton hızlandı...
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar'ın Almira otelde düzenlenen lansman toplantısına davet edildik ve icabet ettik...
Başkan Dündar yeni dönem için gelecek vizyonunu ve projelerini açıkladı...
Toplantı, Mustafa Dündar’ın seçim şarkısının tanıtımı ile başladı...
15 yıllık tecrübe ve ilk günkü aşkla Osmangazi'de yeni bir sayfa açmaya hazırladıklarını  dile getirdi...
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Dirençli şehirler yeni dönemde de en önemli konu başlığımız olacak. Bugüne kadar soğanlı bölgesinde 50 bini aşkın planlı konut inşa ettik. Ortalama 2 bin 400 kişiyi konutlara yerleştirme fırsatını bulduk. Yine yeni dönemde de dönüşümü hızla başlatıyoruz. Bu dönemde yaptığımız Osmangazi meydanın da 2. Etabına başlıyoruz.
Afet sonrası için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her türlü teknolojiye sahip afet koordinasyon merkezini ilçemize kazandırıyoruz. Halkımızın bir afet halinde toplanabileceği alanlar oluşturuyoruz. Şehre yaptığımız her dokunuş geleceğe bırakacak bir İzdir.” dedi.
Projeleri açıklarken, gençlere, kadınlara ve emeklilere verdiği değeri vurguladı...
Lansman toplantısına TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan,  Ak Parti MKYK üyesi Önder Matlı, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe,  Ak Parti, MHP, BBP ilçe başkanları, yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.
Hak eden adayımız kazansın...
Bursa'mız kazansın...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mutlu Öz
Mutlu Öz 2 ay önce
Bursamız kazansın...❤️