USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKTAŞ'IN PROJELERİ VE 5 YILDIZLI ORGANİZASYON

AKTAŞ'IN PROJELERİ VE 5 YILDIZLI ORGANİZASYON
03-03-2024

Seçimlerde son viraja girilmişken...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin adayı Alinur Aktaş'ın, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde projelerini tanıttığı toplantıya davet edildik ve icabet ettik...

Öncelikle, Alinur Aktaş ve ekibini  yürekten kutluyorum, çok başarılı bir organizasyondu...

Gayet düzenli bir yerleşim, ilgi, karşılama, her türlü hazırlık profesyonelce ve itinalıydı…

Basın emekçilerine verilen değer, gözlerden kaçmadı; ilk 3 sıra basın mensuplarına ayrılmıştı. Protokol ise üst kısımda, yani daha geride yer aldı...

Fotoğraf ve kamera çekimleri bile görevliler tarafından an be an organize edildi.

Basına gösterilen bu özen ve saygıda, emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum...

Yerlerimize oturduğumuzda sahnede gerili olan "ağ" herkesi meraklandırmıştı. Ekranların tozdan korunmasından tutun da görüntülerdeki parlamanın önüne geçilmesi gibi bir sürü yorum yapıldı.

Tüm ışıklar söndürülüp, sunum başlayınca görkemi ortaya çıktı.

Aktaş'ın "ağ"a yansıyan hologram görüntüsü muhteşemdi.,Üç boyutlu bir animasyonla sahneye yansıtılmıştı. Animasyonun finalinde, hologramın içinden kendisinin çıkması büyük ilgi çekti...

Ardından,"Şimdi dönüşüm zamanı" sloganıyla şehre dair vizyonunun ana başlıklarını paylaştı...

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, tüm isteklerinin, Yeşil Bursa’yı hak ettiği yere taşımak olduğuna dikkat çekti.

 

BURSALILARA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDELER VERDİ...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İşimiz Gücümüz Bursa" lansman organizasyonunda projelerini açıkladı.

Başkan Aktaş sözlerine şöyle devam etti;

"Afetlere dirençli bir şehir için Bursa'da 530 bin yapıda çalışmalarımızı başlattık. 2025 sonuna kadar 11 bin konutu hak sahiplerine teslim etmiş olacağız. Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. 16 bin yeni sosyal konut inşa ediyoruz. Ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapıyoruz.”.

 Aktaş, "Genç Kart'a yıllık 5 bin TL yüklüyoruz. Gençler bu 5 bin TL ile sanatsal aktivitelere katılacak. Emeklilere yılda 2 kez olmak üzere 1500 TL'lik nakdi destek sunacağız" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz dönemde 9 km tramvay hattını hizmete alarak İstanbul Caddesi'ni raylı sistem ile buluşturduk.

Şehir Hastanesi'nin ilk hattını işleme alıyoruz. Diğer uzatma hattımız da Üniversite-Görükle hattımız.

Toplam ray hattımızı 89 kilometreye ulaştıracağız. Afetlere dirençli bir şehir için Bursa'da 530 bin yapıda çalışmalarımızı başlattık. 2025 sonuna kadar 11 bin konutu hak sahiplerine teslim etmiş olacağız.

Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. 16 bin yeni sosyal konut inşa ediyoruz. Ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapıyoruz."

Programa, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş,AK Parti Bursa milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, belediye başkan adayları, partililer muhtarlar ve basın mensupları katıldı...

Bursa'mız için hayırlısı ne ise o olsun, gerçekten hak eden kazansın...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mutlu Öz
Mutlu Öz 2 ay önce
Gerçekten hak eden kazansın.Bu kadar kıymetli bir şehirde kim daha ileriye taşıyacaksa , verdiği sözleri tutacaksa , koltuk sevdası ile değil de hizmet sevdası ile yanan her kim olursa O kazansın..Bursa kazansın.. Kaleminize sağlık????