USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ALO ÖZLÜCE! ORDA KİMSE VAR MI?

03-12-2023

Özlüce Tesislerinde sesimizi duyacak birlerinin olduğu umuduyla Bursaspor’un Sayın Başkanı’na açık ve net güncel bir uyarı ile seslenip devam edelim...

Son yaşanan gelişmelerden sonra göreve devam ederseniz sonunuz Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da kötü olur! Ayrıca Kemal Bey gibi sadece sırtınızdan değil her yerinizden üstüne üstlük hiç beklemediğiniz kişiler tarafından hançerlenirsiniz!                                                                                                          

‘Hasbelkader’ başkan olan zat-ı aliniz ve ekip arkadaşlarınız Bursaspor’daki enkaz raporunu görmezden gelip yola devam etme gafletine düşüp koltuklarınızdan kalkmayı düşünmüyorsanız sizi açık ve net bir şekilde bir kez daha uyarayım:                                                                               

Bay Başkan!                                                                                                                                

Eğer bugün gelinen içler acısı yürek paralayıcı tablonun gerçek anlamda sorgusu yapılacaksa başarısızlığın tek sebebi bilesiniz ki sizden öncekiler değil sizsiniz!. Çünkü gerek devlette gerekse kurumlar ve derneklerde devamlılık esastır. ‘Bana ne bu borcu ben mi yaptım, ben enkaz aldıysam sorumlusu geçmiş yönetimlerdir, onlardan hesap sorun’ diyerek kolaycılık kurnazlığına sığınıp işi geçiştiremezsiniz. Sizler de iyi biliyorsunuz ki; bir medya mensubu olarak bir elimde mikrofon diğerinde kalemle aralıksız tam 35 yıl Bursaspor ile birlikte yürüyüşüme devam ettim, ediyorum da...                                       

Haliyle acısıyla tatlısıyla, kederin, hüznün, sevincinin, coşkunun tavan yaptığı nice yaşanmışlıklara tanık oldum. Statlarda taraftardan ‘Başkan istifa, yönetim istifa’ çağrılarına aşina olan biri olarak bugün Bursaspor camiasında ortaya çıkan manzarayı gördükçe üzülmemek mümkün mü?                                                                                                                                     

Sözü uzatmanın alemi yok; Bursaspor’da bugün olduğu gibi kriz üstüne krizin yaşandığı, kaosun doruğa çıktığı, her geçen gün akıl almaz senaryoların ortaya atıldığı sizin tahriklerinizle şahsınıza yöneltilen eleştirilerin sahiplerini ‘bu zavallılar, bu şarlatanlar, bu yüzsüzler’ gibisinden çirkin suçlayıcı yanıtlarla kavganın dozunu arttırarak yol aldığı bir döneme ne tanık oldum, ne de benden öncekilerden duydum.

Bursaspor’un en tepe organı  Divan Kurulu başta olmak üzere, kenti dinamikleri, başta Teksas’ın yanı sıra diğer taraftar dernekleri, sivil toplum kuruluşları, Bursasporlu Eski Futbolcular, kulübe geçmişte hizmet vermiş başkanlar ile yöneticiler, camianın sözü geçer ‘ağır ağabeyleri’ ve de medya mevcut yönetimin ivedilik ve öncelikle mevcut yönetimi istifaya çağırmak amacıyla Esenler maçının ardından Özlüce’ye akın ederek pankartlarla meşalelerle adeta topyekûn seferberlik ilan etmesi ne görüldü ne de yaşandı bugüne kadar...                                                   

Uzmanlık alanınız olan ‘dava açma’ yani hukuk alanının(!) dışında hiçbir konuya vakıf olmadığınız artık tescillendiği için affınıza sığınarak  sizi bir konuda bilgilendireyim istiyorum.                                                                                                                                 

Dünya siyaset literatüründe PERSONA NON GRATA’ diye bir deyim kullanılır. ‘İSTENMEYEN ADAM’ anlamına gelen İtalyanca kökenli bu sözcükler ülkesinde görev yapan yabancı menşeli diplomatların zararlı çalışmaları nedeniyle bir an önce ülkelerini terk etmeleri için yapılan çağrıdır.                                                                      

Size sesleniyorum Sayın  ‘Bursaspor’un Başkanı’...                                     

Bugün itibarıyla sözünü ettiğimiz bu ‘İSTENMEYEN ADAM’ konumundasınız artık...

Bilesiniz!

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?