USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Her Zaman Olmuyor  

01-02-2021
Karşımızda evinde 4 golle mağlup olan bir Altınordu takımı bizimse deplasman zaferi ve yüksek moralimiz vardı maç öncesi, bütün artılar bizden taraftı. 
Oyuna da fena başlamadık iyi oynamasak da pozisyonlar bulduk sonunda Batuhan klas bir gole imza atarak takımını öne geçirdi.
Altınordu kapanan Bursaspor karşısında üretken olamadı ilk yarının son dakikalarında pozisyonlara girseler de skoru değiştiremediler ve ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarı Bursaspor skoru koruma amaçlı geri çekilince Altınordu takımı oyunda üstünlüğü ele aldı doğru oyuncu değişikliğine gitti ve attığı 2 golle 3 puanı cebine koyarak İzmir’e geri döndü.
Bursaspor iyi futbol oynamada zorluk çekiyor bunda kalite eksikliği var top ne zaman Ali Akman ve Batuhan’ın ayağına gelse birkaç saniyeliğine oyun güzelleşiyor bu ikisine başka ayak uyduran olmayınca ileri giderek pozisyon zorluğu çekiyoruz.
Oyun Altınordu’nun istediği duruma geldi teknik adamları kaliteli ayakları oyuna alınca istedikleri gibi oynamaya başladılar buna karşı bizde de yapılan oyuncu değiştirme tercihleri her zamanki gibi bir işe yaramadı ve maalesef mağlup olduk.
Demirspor karşısında kötü oynarken kazandık fakat bunun her zaman olmasının mümkün olmadığını anlamak gerek. Maç başı, beraberlikte, geri düşünce, öne geçince aynı şekil oynarsak dizilişte değişiklik yapmazsak her zaman kazanamayız bugün olduğu gibi rakibin usta ayakları skoru belirler. Hala Play Off şansımızın olduğu bir durumda umutsuzluğa kapılmamak gerek sadece bazı şeyleri değiştirerek rakibe ve skora göre nasıl oynanması gerektiğinin üzerinde çalışılması lazım.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?