Bursaspor İçin Staj Sezonu Bitti

Şemsi GALFA
Şemsi GALFA
Bursaspor İçin Staj Sezonu Bitti
10-05-2021

Ne gariptir ki TFF 1.Liginde takımsal başarı ön plana çıkması gerekir iken Bursaspor’un içinde başarısız geçmiş bir sezonda bazı genç oyuncular ve teknik sorumlunun öne çıkarılması ve Bursaspor’un önüne geçirilmesi, sezon içinde kurum birimlerinin, futbolcu, teknik sorumlu dahil, kurumun saygınlığını zedeleyici hal ve tavırlar sergilemeleri, yönetimin bu olumsuzluklar karşısında etkisiz kalması, zatensıkıntılı olan Bursaspor da her anlamda büyük yaralar açılmasına sebep olmuştur.

Bakıyoruz koskoca şampiyon Bursaspor TFF1.Ligini 10. bitirmiş takım ve teknik sorumlusu başarılı ad ediliyor;unutulmamalı ki başarısızlığın başarılı gösterilmesi gelecek için aynı yanlışlara düşülmesine sebep olacağından daha temkinli ve objektif davranılarak, bulunulan profesyonel ligin gerçeklerine uygun düşen davranışlar sergilenmesi daha akıllıca olacaktır.

Bursaspor sezona şartlardan dolayı yanlış kadro yapılanmasıyla başlamış, gençlerin coşkusu ahengi şehirde takıma karşı bir sempati ve hoşgörü oluşmasına sebep olmuş, seyircinin de olmaması dış baskısız müsabakalar oynayan genç kadro için bu staj avantaj olmuştur, bazı genç oyuncularda bu avantajı gelecekleri için haklı olarak değerlendirirken, Bursaspor da bu saatten sonra profesyonel futbolun gereklerini bu genç oyunculara yaparak kazan kazan ilkesini oluşturmalıdır.

Şimdi Bursaspor’un önünde bir secim var, umut ederiz ki,yöntem, kişi ve uygulamalar içinde denenmişlerin denenmediği, Bursaspor’u hedeflerine ulaştıracak, camiaya kaybolan güveni kazandıracak, kenetleyecek, şehrin kucakladığı bir yönetim oluşur da Bursaspor tekrar tüm birimleriyle küllerinden doğar. Hak ettiği süper lige geri döner.

Bursaspor konum itibariyle şuan bir bataklıktadır, bu bataklığı kurutacak sivrisinekleri yok edecek çağdaş bir yapıya ihtiyacı vardır, ecdat yadigârı Şampiyon Bursa şehrinde bu bataklığı kurutacak potansiyel ve enerji mevcutdur, yeter ki; Atatürk’ün bu veciz sözü yolumuz olsun.

“Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa orada güven ve itaat vardır. Güven ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı vardır.”

Mustafa Kemal Atatürk

 

 

 

 

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?