Gündem

Umut Yılmaz’dan anneler günü mesajı

Umut yılmaz’dan anneler günü mesajı

Umut Yılmaz’dan anneler günü mesajı
11-05-2024 13:50

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, onlara olan sevgimizi ve minnettarlığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Onlar, hayatımızın en değerli hazineleridir ve her zaman sevgiyle hatırlanmayı hak ederler” ifadelerine yer verdi.


Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:


“Annelerimiz; hayatın en güçlü, en sevgi dolu ve en fedakâr varlıklarıdır. Onlar, sevgi ve şefkatle dokundukları her şeyi güzelleştirirler. Annelerimiz, sadece biyolojik değil, aynı zamanda ruhsal ve manevi olarak da bizi beslerler. Onlar, yüreklerindeki sonsuz sevgiyle bizi büyütürken, hayatın çetin yollarında bizlere ışık tutarlar. Annelerimiz, sabırları, özverileri ve fedakârlıklarıyla adeta birer melek gibidirler. Bizleri büyütürken, kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini bir kenara bırakarak, her zaman bizim için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Annelerimiz, sevgileriyle yaralarımızı iyileştirir, bizi cesaretlendirir ve hayata karşı güçlü durmamızı sağlarlar. Onların varlığıyla evlerimiz sıcacık, yüreklerimiz sevgi dolu olur. Annelerimiz, ailemizin temel taşlarıdır ve bizleri sevgiyle sararak büyütürler. Her bir annemiz, içinde binlerce hikâye barındıran, başlı başına bir kahramandır. Onlar, yaşamlarımızın her anında bize destek olur, rehberlik eder ve en zor zamanlarımızda yanımızda yer alırlar. Bugün, Anneler Günü vesilesiyle annelerimizin kıymetini bir kez daha hatırlamak ve minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Annelerimiz, sadece bu özel günde değil, her zaman sevgi, şefkat ve anlayışla yanımızda yer alırlar. Onlara olan sevgimizi ifade etmek için asla yeterli kelimeler bulamayız, çünkü annelerimizin bize verdiği değer, hiçbir şeyle ölçülemez. Anneler Günü, sadece biyolojik annelerimize değil, aynı zamanda anne şefkatiyle yanımızda olan tüm kadınlara adanmış bir gündür. Bu özel gün vesilesiyle hayatımıza anlam katan tüm annelerimizin; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecekleri olmasını diliyorum. Onların sevgisiyle dolu bir dünyada yaşamak, gerçek bir lütuftur ve bu lütfa her birimiz şükranla yaklaşmalıyız. Tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, onlara olan sevgimizi ve minnettarlığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Onlar, hayatımızın en değerli hazineleridir ve her zaman sevgiyle hatırlanmayı hak ederler.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER