Yaşam

Orada sergisi açıldı

Düzce’nin doğasındaki ilişkileri konu alan “orada” adlı proje sergisi açıldı. Zeynep gürler’in düzce’de çektiği fotoğraflar, çizimler ve notlarla birlikte bir de ses yerleştirmesi yer alıyor.

Orada sergisi açıldı
03-05-2024 12:35

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin doğasındaki ilişkileri konu alan “Orada” adlı proje sergisi açıldı. Zeynep Gürler’in Düzce’de çektiği fotoğraflar, çizimler ve notlarla birlikte bir de ses yerleştirmesi yer alıyor.


Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gürler’in yürütücüsü olduğu, bir Avrupa Birliği Projesi olan CultureCIVIC: Sanatsal Üretim Destek Fonu’ndan destek alan “Orada” adlı proje düzenlenen serginin açılışı gerçekleştirildi.


Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müfide Kadri Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Vali Selçuk Aslan, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk ile davetli konuklar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Sergide yer alan fotoğrafları ve çalışmaları inceleyen ve proje hakkında bilgi alan Vali Selçuk Aslan, Rektör Nedim Sözbir ve konuklar, projedeki başarılı çalışmaları ve emekleri için Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gürler’e ve destek olanlara teşekkür etti.


Düzce’nin doğasındaki ilişkileri konu alan “Orada” adlı proje sergisinde, Zeynep Gürler’in Düzce’de çektiği fotoğraflar, çizimler ve notlarla birlikte bir de ses yerleştirmesi yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER