Spor

Hacıbaba Pastaneleri, Amedspor’un 1. Lig yolundaki en büyük sponsoru oldu

Diyarbakır merkezli hacıbaba pastaneleri, amedspor'un 1. Lig'e yükselmesindeki en büyük sponsor destekçisi oldu.

Hacıbaba Pastaneleri, Amedspor’un 1. Lig yolundaki en büyük sponsoru oldu
09-05-2024 14:07

Diyarbakır merkezli Hacıbaba Pastaneleri, Amedspor’un 1. Lig’e yükselmesindeki en büyük sponsor destekçisi oldu. Kulüp yönetimiyle yapılan anlaşma, Amedspor’un sportif başarısına sağladığı önemli katkılarla öne çıktı.


Amedspor’un 1. Lig’e çıkmasında Hacıbaba Pastanelerinin rolü büyük oldu. İlçe ve kent merkezlerinde hizmet veren pastaneler zinciri, spor kulüplerine ve toplum etkinliklerine yaptığı desteklerle biliniyor. Amedspor’un başarısında da aktif bir rol oynayan Hacıbaba Pastaneleri, kulübün altyapıdan üst liglere kadar olan tüm kademelerinde destek sağlıyor.


Hacıbaba Pastanelerinin Amedspor’a sağladığı sponsorluk, kulübün maddi ve manevi anlamda güçlenmesine katkıda bulunuyor. Bu destek, Amedspor’un altyapı tesislerinin geliştirilmesi, futbolcu transferleri, teknik kadronun güçlendirilmesi ve diğer operasyonel ihtiyaçların karşılanmasında kullanılıyor.


Hacıbaba Pastaneleri CEO’su Ömer Elaldı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amedspor’un 1. Lig’e çıkmasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Kulübümüzün başarısını desteklemek ve Diyarbakır’ın spor kültürüne katkı sağlamak, bizim için büyük önem taşıyor. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve Amedspor’un yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.


Hacıbaba Pastanelerinin Amedspor’a sağladığı sponsorluk desteği, kulübün 1. Lig’de başarılı bir performans sergilemesi ve bölgenin spor potansiyelini artırması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu işbirliği, Diyarbakır sporunun daha da ileriye gitmesine katkı sağlayacak ve bölgenin futbol potansiyelini artırmaya yönelik atılan önemli adımlardan biri olarak kayıtlara geçecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER