Yaşam

Gelinciktepe Gençlik Merkezi yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak

Battalgazi belediye başkanı bayram taşkın, yapımında sona gelinen gelinciktepe gençlik merkezi’nde incelemelerde bulunarak, “bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” dedi.

Gelinciktepe Gençlik Merkezi yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak
11-05-2024 12:32

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yapımında sona gelinen Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, “Bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” dedi.


Çalışmaları yerinde değerlendirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kısa süre içinde gençlerin hizmetine sunulacak olan Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde, merkezin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı sağlayacak şekilde donatılacağı için gençlerin büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Taşkın, “Burayı donatarak bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” şeklinde konuştu.


”Gençlerimize faydalı olan işleri yapmaya devam edeceğiz”


Toplumun geleceği için bu tür tesislerin önemine dikkat çeken Başkan Taşkın, “Gelinciktepe Gençlik Merkezi, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri donanımlı bir mekan olacak. Burası, gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, hobilerini geliştirmelerine ve sağlıklı etkinliklerle vakit geçirmelerine imkan sağlayacak bir ortam sunacak. Gençlerimize önem veriyoruz. Onların iyi bir şekilde yetişmesi şehrimizin, ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Gençlik merkezlerimizde gençlerimiz, bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve birlikte projeler üretebilecekleri bir platforma kavuşacak. Bu tesisler, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamanın yanı sıra onları topluma entegre etme ve sorumluluk bilinci kazandırma konusunda da önemli bir rol oynamaktadır. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapıp burayı donatarak bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız. Burada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Battalgazi’mizin her kesimine olduğu gibi gençlerimize faydalı olan işleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER