Spor

Çeltikspor’dan altyapı atağı

Amatör küme ekiplerinden Çeltikspor yeni yönetimi ile ilk hamlesini gerçekleştirdi. 6 - 15 yaş arası gençlere yönelen Çeltikspor kendi çim saha tesislerinde hayata geçirdiği Futbol okulu ile her yıl 150 çocuğa Futbol eğitimi verecek.

Çeltikspor’dan altyapı atağı
26-07-2018 15:54

Ülke futbolunun kanayan yaralarından biri olan alt yapı sorununa dikkat çeken Çeltikspor Başkanı Cemal Kaymak, hedeflerinin alt yapıdan gelecek yetenekli ve eğitimli gençlerle liglerde mücadele etmek olduğunu söyledi.

Alt yapıda yaptığı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren Çeltikspor Futbol Okulu koordinatörü İsa Koca ise yetenekli çocukların futbol ile tanışmasının çocuklar için yeni bir vizyon oluşturacağına dikkat çekti.

Alt yapıdan sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin Sarı futbol okulunun sadece yaz aylarında değil kışın da devam edeceğini, çocukların futbol dışında sosyal etkinliklerden faydalanabileceğini ayrıca okul hayatlarının aksatılmaması için bir etüt programı hazırladıklarını belirtirken geleceğin futbolcularını eğitebilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER