Bursa

Bursa Yüksek İhtisas'tan akademik başarı...

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde görev yapan Doç.Dr. Cuma Bülent Gül , Avrupa çapında sertifika aldı.

Bursa Yüksek İhtisas'tan akademik başarı...
04-07-2017 21:36

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji kliniğinde görev yapan  Doç.Dr. Cuma Bülent Gül , Avrupa çapında ve  Avrupa ülkelerinde çalışmakta olan Nefroloji uzmanlarının yeterliliğinin değerlendirilmesi amacını taşıyan uluslararası Board (Yeterlilik) sınavında başarı göstererek sertifika aldı.

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Yeterlilik sertifikasının bir nefroloji uzmanının en yüksek kalitede sağlık hizmeti verebilecek yetkinlik, güvenilirlik ve sorumluluk düzeyinde olduğunun kanıtı olduğu belirtilirken,  Avrupa Nefroloji Yeterlilik Sınavında (European Certificate in Nephrology Examination) İngiltere dışından başvuran adayların geçme oranının sadece %30 seviyelerinde gerçekleştiği" bildirildi.

Bu başarının sınavlara girme konusunda diğer arkadaşlara cesaret vermesini dileyen Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Doç.Dr. Soner Cander yaptığı açıklamada, ‘’Bu sertifika hekimin kendi alanında Avrupa standartlarında mesleki yeterliliğe sahip olduğu anlamına geliyor.  Arkadaşımızı başarısından ve hastanemizin bilimsel gücüne katkılarından doları tebrik ederim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER