USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Ağrı’da Anne Akademisi Projesi kadınlarla buluştu

Ağrı valisi mustafa koç'un eşi neslihan gül koç, anne akademisi projesi kapsamında kıymet ünsal kız kur'an kursunda eğitim gören kadınlarla bir araya geldi. Koç, burada yaptığı konuşmada projenin önemini vurguladı ve kadınların istek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ağrı’da Anne Akademisi Projesi kadınlarla buluştu
07-04-2024 17:11
Google News

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Anne Akademisi Projesi kapsamında Kıymet Ünsal Kız Kur’an Kursunda eğitim gören kadınlarla bir araya geldi. Koç, burada yaptığı konuşmada projenin önemini vurguladı ve kadınların istek, sorun ve taleplerini dinledi.


Ağrı Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ve Vali Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç’un liderliğinde yürütülen Anne Akademisi Projesi, Kıymet Ünsal Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören kadınlarla buluştu. İl Müftülüğü’nün de destekleriyle gerçekleşen programda, kadınların güçlenmesi ve toplumsal yaşama daha etkin katılımı için çalışmalar yapıldı. Koç, yaptığı konuşmada Anne Akademisi Projesi’nin amacının, kadınların bilgi birikimlerini artırmak, becerilerini geliştirmek ve toplumsal yaşama daha etkin katılım sağlamak olduğunu söyledi. Projenin, kadınların kişisel gelişim ve değişim süreçlerinde önemli bir rol üstlendiğini anlatan Koç, kadınların sorularını içtenlikle yanıtladı ve onları projeye katılmaya teşvik etti. Koç, "Anne Akademisi Projesi, toplumsal dokumuzun güçlenmesine, aile içi ilişkilerin ve anneliğin daha sağlam temeller üzerine oturtulmasına önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu proje kapsamında kadınlar, çocuk eğitiminden sağlık konularına, meslek edinme olanaklarından kültürel faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede eğitim imkânlarından faydalanmaktadır. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, kadınlarımızın toplumsal hayatta daha aktif bir rol oynamasını sağlayacak ve toplumumuzu daha ileriye taşıyacaktır." dedi.


Koç, konuşmasının sonunda Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Programda ayrıca Kıymet Ünsal Kız Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi yapıldı. Anne Akademisi Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ