USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Başkan adayları belli oldu

Bursaspor'un, 5 Haziran 2015 Cuma günü saat 19:00’da Sadabad Sarayı’nda, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 12 Haziran 2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak olağan seçimli divan kurulu toplantısı öncesinde başkan adaylarının listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na sunma süreleri bugün sona erdi.

Başkan adayları belli oldu
02-06-2015 22:19
Google News

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu seçimi için başkan adayları İdris Sevinç ve Burhan Vatan listelerini Özlüce Tesisleri'ne giderek sundular. Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne ilk gelen Divan Başkan Adayı İdris Sevinç oldu ve listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim etti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yaptığı konuşmada adaylığını açıklayan İdris Sevinç ve listesindeki üyelere hayırlı olsun dedi.

Başkan Kadir Şankaya daha sonra İdris Sevinç’in asil-yedek listesini okudu. ”Sevgili İdris kardeşim ekibiyle birlikte bana listelerini getirmiş bulunuyorlar. Dilekçelerinde yer alan isimler şöyle; Başkan İdris Sevinç, Asil Üyeler; A.Murat Gülez, Serdar Yazıcı, Haluk Sivri, Mümin Pekcan... Yedek Üyeler: Ramiz Şentürk, Aydın Çoközler..."

SEVİNÇ: ”DAHA İYİ İŞLER YAPABİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Adaylığını Divan’a sunan İdris Sevinç medya mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

”Herşeyden önce yarın oynanacak olan final maçında Bursaspor’umuza başarılar diliryouz. Busra’ya ikinci kupayı getireceklerine inanıyoruz. Bursaspor’un Divan Kurulu’nda arkadaşlarımız ile birlikte daha iyi işler yapabilmek için yola çıktık. Hayırlısıysa nasip olsun diliyorum. Tek dileğimiz tüm Divan Kurulu üyelerimizin ilk toplantıya katılmaları... Akabinde de gönülleri nereye götürüyorsa oraya oylarını verecektir. Bunlar gelip geçicidir. Dostluklar bakidir. Hayırlısı vesile olacak, demokratik bir seçim olacağına inanıyorum” dedi.  

VATAN:  ”DAHA RENKLİ, DAHA FARKLI BİR DİVAN KURULU ARZU EDİYORUZ”

Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne ikinci gelen Divan Başkanı Adayı Burhan Vatan oldu. Burhan Vatan da listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim etti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yaptığı açıklamada, ”Sevgili Burhan kardeşim ekibiyle birlikte bana listelerini getirmiş bulunuyorlar. Dilekçelerinde yer alan isim ise şöyle; Başkan Burhan Vatan, Asil üyeler; Erhan Mendi, Galip Sakder, Ahmet Seyit Ademoğlu, Sabri Ersavaş... Yedek Üyeler: Sedat Akgün, Ramazan Doğan..."

Adaylığını Divan’a sunan Burhan Vatan medya mensuplarına şu açıklamayı yaptı;

”Çok uzun yıllar Divan Başkanlık Kurulu’nda Kadir Başkanımız ile birlikte görev yaptık. Sizlerden almış olduğumuz feyzle Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’na adaylığımızı koyduk. Sizlere bugüne kadar Divanımıza yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Arkadaşlarım ile birlikte yola çıktık. Bize destek veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber yarışı götürecek olan başta İdris Sevinç ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Amacımız gücümüzün yettiği kadarıyla hizmet etmek istiyoruz. Daha renkli, daha farklı bir Divan arzu ediyoruz. İkincisi, Bursaspor’umuza yük getirmemeyi düşünüyoruz. Bütün mesele Divan Kurulu’nu bir nevi lobi olarak görmek lazım. Basın mensubu arkadaşlarımıza da iş düşüyor. Bizimle iletişim halinde olurlarsa daha çabuk yol alacağımızı düşünüyoruz. Bizim için en önemli şeylerden bir tanesi tüzüğümüzün en azından eski haline getirilmesi. Taraftarlarımızın tamamının bunu istediğini düşünüyoruz. Biz ilk aday olduğumuz gün seçim gereği olsa da bu kadroyu o gün korumuştuk. Buna Başkanım da, Galip ve Erhan arkadaşlarım da şahittir. Bugün bir internet sitesinde çıkan haber var. Bizim de hoşumuza gitmeyen ama asla böyle birşey olmadığını belirtmek istiyorum. Biz Sabri ağabeğimiz ve diğer arkadalarımız ile çalışmayı daha ilk gün kafamıza koymuştuk. Asla bizim listemizde hiçbir arkadaşım hayır ben yokum demedi. Bunu da ayrıca belirtmek istiyorum” dedi.  

ŞANKAYA: "SEÇİMİN ARDINDAN İKİ ADAYIN KUCAKLAŞMASINI ARZU EDİYORUM" 

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya, seçilecek olan divan başkanının herkesin başkanı olacağını ve iki başkan adayının da seçimin ardından kucaklaşmalarını arzu ettiğini belirtti. Şankaya sözlerini şöyle sürdürdü; "Allah hayırlı uğurlu etsin. Her iki listeye başarılar diliyorum. Divan Kurulumuzun seçeceği başkan hepimizin başkanı olacaktır. İki başkan adayımız yarışacaklar. Ama seçimden sonra bu iki başkan adayımızın kucaklaşmalarını arzu ediyorum. Tüzük tadilinde ben de şunu arzu ediyorum. Eskiden tüzüğümüzde üye olanlar 3 yıl oy kullanamıyordu. Hiç olmazsa ben bunun 2 yıla çıkartıp, Bursaspor’un geleceğini kurtarmış olacağını düşünüyorum. Yarın kupa maçımız var. İnşallah yarın kupayı alır müzemize koyarız. Ben Divan Başkanlığım süresinde bir lig şampiyonluğu yaşamıştım. Bir kupa şampiyonluğu da yaşatırlarsa çok mutlu olacağımı belirtmek istiyorum. İnşallah kupayı kazanır ve Cuma günü toplantımızda bir köşeye koyarız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35