USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Bana kim oy verdi?"

Merkez Partisi’nin 7 Haziran seçiminde Denizli’den birinci sıra adayı gösterdiği Osman Buldan, memleketi Buldan ilçesinde kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor.

13-06-2015 19:26
Google News

Oy verenleri Ankara’ya götüreceğini belirten Osman Buldan, Anıtkabir ziyaretinin ardından seçmenini genel başkanlarıyla tanıştıracağını söyledi.
Merkez Parti’nin Denizli birinci sıra milletvekili adayı Osman Buldan’a, memleketi Buldan İlçesi’nden 10 oy çıktı. İl genelinde ise partisi, 268 oy aldı. Osman Buldan, teşekkür etmek ve çeşitli hediyeler vermek için oy veren seçmenini aramaya başladı.

Seçime kadarki süreçte yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Osman Buldan, "Memleketim Buldan İlçesi’nde ciddi şekilde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Seçimin ardından Buldan’dan partime 10 oy çıktığını gördüm. Bunun üzerine ben de bizim partimize ve şahsıma ilgi gösteren bu 10 kişiyi bulmak için kolları sıvadım. 10 kişiyi bularak kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bu kişilerle Ankara’ya gidip Anıtkabir ziyareti yaparak genel başkanımızla tanıştıracağım. Bana oy veren kişiler lütfen bana ulaşsın" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ