Şahin: "Borcumuz yok"

Tomarza belediye başkanı ve cumhur ittifakı tomarza belediye başkan adayı davut şahin, belediyenin borcu olmadığını söyleyerek, "belediyemizin 1 tl’sini israf etmedik" dedi.

Siyaset - 2 ay önce

Tomarza Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tomarza Belediye Başkan Adayı Davut Şahin, belediyenin borcu olmadığını söyleyerek, "Belediyemizin 1 TL’sini israf etmedik" dedi. Tomarza Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tomarza Belediye Başkan Adayı Davut Şahin, 5 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. 5 yıllık görev süresinin dolu dolu geçtiğini kaydeden Şahin, "5 yılımız dolu dolu geçti. Belediye başkanı olmadan önce partimizin ilçe başkanlığını yapıyordum. Dolayısıyla ilçemizin neye ihtiyacı olduğunu, ne eksiği olduğunun farkındaydık. Bu süreçte de çalışmalarımızı da güncellemiş olduk. Bu görevde bize nasip olunca nerede ne yapacağımızı güzel bir planlamayla hayata geçirdik. İlk başladığımız işlerden bir tanesi 2. Etap TOKİ konutları vardı. Özhaseki bakanımızın da desteğini alarak 16 gibi kısa bir sürede 280 konutumuzu tamamladık ve hak sahiplerine teslim ettik. 176 dairelik 3. Etap TOKİ konutlarımız da devam ediyor. 4. Etabında hazırlığını yaptık, önümüzdeki günlerde de başvuruda bulunacağız. Hayırseverimizin desteği ile okulumuzu da yaptırdığımız zaman ilçemizde adeta şehir havasında bir ortam oluşacak. Mezarlıklarımızda atıl durumda gibiydi. Biz oraların hepsini yeniledik ve asfaltlarını da döktük. Doğalgaz çalışmalarımızda sürüyor. Talep gelen mahallelerimizde alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Biz belediye olarak önünü açıp doğal gazı almalarını sağlayacağız. Aynı çalışmaları 54 mahallemizde tamamlayıp o mahallelerimizi de doğal gaza kavuşturacağız" ifadelerini kullandı. "Borcumuz yok"

Şahin, "Ufak tefek borcumuz var ama ödenmeyecek bir borcumuz yok. Geçmiş dönemlerde kullanılan bir kredi borcumuz var. Kasamızda paramız yok ama borcumuzda yok. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne hiçbir personelimizi çıkarmadık. Şuanda belediye 75 kişiyiz. Mevsimsel işçi alımı yaptık. Bütçemiz istikametinde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim bir borcumuz yok. Belediyemizin 1 TL’sini israf etmedik. Parayı yönetmesini biliyoruz. Nereye nasıl hizmet yapacağımızı biliyoruz. Hemşerilerimize hizmet olarak sunduk" dedi. "Yapacağımız projelerde günü kurtarma projeleri değil, gelecek nesillere aktarılacak projelerdir" diyen Davut Şahin, "Mahallelerimizde köprüler yaptık. Yaylalarımıza kilometrelerce öteden sular getirdim. Bu görev süremiz dolu dolu geçti. Önümüzdeki 5 yılımızda birbirinden değerli, ayağı yere basan hizmetlerimizle devam edecek. 5 yılda 1 milyon metrekare parke çalışması yaptık. 100 kilometre sıcak asfalt yaptık. İlçemizi adeta dönemimizde sıcak asfaltla buluşturduk. İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından olan 100. Yıl Cumhuriyet Meydanını da ilçemize kazandırdık. İlçemizi girişten çıkışa kadar ağaçlandırdık. Güzel ve vizyon bir ilçe olma yoluna girdik. Daha iyi olması için gayret ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız projelerde günü kurtarma projeleri değil, gelecek nesillere aktarılacak projelerdir" şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Alinur Aktaş "Bursaspor'u ayağa kaldırmak boynumuzun borcudur"

2024-03-06 12:03 - Bursa

Deprem uzmanından Bursa açıklaması: Vatandaş kendi mezarını kazıyor!

2024-03-04 15:55 - Bursa

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor

2024-02-28 15:14 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Gençleri üzülerek görüyorum!

2024-03-04 14:02 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey projelerini tanıttı

2024-02-29 16:30 - Bursa

Bursa İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde yaşanan skandal olay hakkında açıklama

2024-03-01 13:48 - Bursa

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belli oldu

2024-03-06 01:15 - Spor

Çanakkale'de deprem, Bursa'da da hissedildi

2024-03-04 21:44 - Bursa

Bursa'da her an deprem olabilir

2024-03-06 10:54 - Bursa

İşte madde madde Alinur Aktaş'ın Bursa için yeni projeleri

2024-03-02 17:47 - Bursa

İlgili Haberler

Netanyahu, hakkında tutuklama emri çıkarılması talebini “antisemitizm” olarak nitelendirdi

22:33 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni anayasa vurgusu

22:14 - Siyaset

Başkan Günel’den hakkında çıkan haberlere yalanlama

22:12 - Siyaset

İsrail’den Reisi için saygı duruşunda bulunan BM Güvenlik Konseyi’ne tepki

21:26 - Siyaset

DEM Parti heyetinden Demirtaş’a ziyaret

21:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

Şehri bayram sardı sarmaladı…

23:29 - Bursa

Bursa’da sahte genç kız profili açarak vatandaşları dolandıran 9 şahıs tutuklandı

19:24 - Bursa

Bursa’da kamyon ile çarpışan TIR şarampole uçtu

17:30 - Bursa

Cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince boynuna ip bağlayıp öldürdü

17:30 - Gündem

Osmangazili dağcılar 19 Mayıs’ı Uludağ zirvede kutladı

17:10 - Bursa