Pamukkale Adayı Ertemur yol ve otopark sorununu çözeceğine söz verdi

Pamukkale adayı ertemur, yol ve otopark sorununu çözeceğine söz verdi (fotoğraflı) semih can yılmaz denizli(iha) - chp pamukkale belediye başkan adayı ali rıza ertemur, pamukkaleli vatandaşların yıllardır kanayan yarası olan yol ve otopark sorununu çözeceğine dair söz verdi. Cumhuriyet halk partisi (chp) pamukkale belediye başkan adayı ali rıza ertemur, pamukkaleli vatandaşlara yol ve otopark sorununu çözmek için söz verdi. Bu hizmetlerin belediyenin asli görevi olduğunu söyleyen ertemur, “her zaman söylüyorum. Yollar ve otoparklar proje olarak kabul edilse de belediyeciliğin asli görevidir. Pamukkaleli vatandaşlarımızın yol ve otopark sorununu 31 mart’ın ardından tarih olacak. çamurlu ve tozlu yollar herkesin derdi. Vatandaşlarımız aydınlık günlere hasret kaldı. Pamukkale’mize bunları reva görenler şimdi ‘yola devam’ diyerek tekrar pamukkale’ye talip oldular. Soruyorum, hangi yola devam? €? şeklinde konuştu. €?butik otoparklar pamukkale’mize nefes aldıracak” 31 mart’ın ardından ivedi olarak yol ve otopark çalışmalarına başlayacaklarını belirten aday ertemur, “pamukkale’mizde yol çalışmaları için öncelik vereceğimiz mahallelerimizi belirledik. Belediyenin asli görevi olan yol yapım çalışmalarını başlatacağız. Pamukkale’mizi tozdan çamurdan kurtaracağız. Yol çalışmalarının hemen ardından trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelere kazandıracağımız butik otoparklar pamukkale’mize nefes aldıracak. €? dedi. (sy

Siyaset - 2 ay önce

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkaleli vatandaşların yıllardır kanayan yarası olan yol ve otopark sorununu çözeceğine dair söz verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkaleli vatandaşlara yol ve otopark sorununu çözmek için söz verdi. Bu hizmetlerin belediyenin asli görevi olduğunu söyleyen Ertemur, “Her zaman söylüyorum. Yollar ve otoparklar proje olarak kabul edilse de belediyeciliğin asli görevidir. Pamukkaleli vatandaşlarımızın yol ve otopark sorununu seçimlerin ardından tarih olacak. Çamurlu ve tozlu yollar herkesin derdi. Vatandaşlarımız aydınlık günlere hasret kaldı. Pamukkale’mize bunları reva görenler şimdi ‘Yola devam’ diyerek tekrar Pamukkale’ye talip oldular. Soruyorum, hangi yola devam?” şeklinde konuştu. “Butik otoparklar Pamukkale’mize nefes aldıracak”

Seçimlerin ardından ivedi olarak yol ve otopark çalışmalarına başlayacaklarını belirten Aday Ertemur, “Pamukkale’mizde yol çalışmaları için öncelik vereceğimiz mahallelerimizi belirledik. Belediyenin asli görevi olan yol yapım çalışmalarını başlatacağız. Pamukkale’mizi tozdan çamurdan kurtaracağız. Yol çalışmalarının hemen ardından trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelere kazandıracağımız butik otoparklar Pamukkale’mize nefes aldıracak.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Alinur Aktaş "Bursaspor'u ayağa kaldırmak boynumuzun borcudur"

2024-03-06 12:03 - Bursa

Deprem uzmanından Bursa açıklaması: Vatandaş kendi mezarını kazıyor!

2024-03-04 15:55 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Gençleri üzülerek görüyorum!

2024-03-04 14:02 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey projelerini tanıttı

2024-02-29 16:30 - Bursa

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belli oldu

2024-03-06 01:15 - Spor

Çanakkale'de deprem, Bursa'da da hissedildi

2024-03-04 21:44 - Bursa

Bursa İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde yaşanan skandal olay hakkında açıklama

2024-03-01 13:48 - Bursa

Bursa'da her an deprem olabilir

2024-03-06 10:54 - Bursa

İşte madde madde Alinur Aktaş'ın Bursa için yeni projeleri

2024-03-02 17:47 - Bursa

Bursaspor'un konuğu P. Karşıyaka

2024-02-29 11:53 - Bursaspor

İlgili Haberler

AB Konseyi Başkanı Michel: "Refah’ta mahsur kalan sivillerin güvenli olmayan bölgelere tahliyesi kabul edilemez”

21:28 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TFF 1. Lig’e yükselen takımlara tebrik

20:23 - Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul: “Hepimiz birer engelli adayıyız”

17:15 - Siyaset

Batman’da boğulma vakalarının önüne geçmek için çalışmalar başlatıldı

15:54 - Siyaset

Başkan Bulucu’dan Anneler Günü mesajı

15:32 - Siyaset

Günün Manşetleri

Potanın Timsahları sezonu tamamladı

21:23 - Bursa

Vali Demirtaş’tan şehit annelerine ziyaret

20:00 - Bursa

Osmangazi Belediyespor’da yeni başkan Fatih Karayılan oldu

16:39 - Bursa

DAĞ YÜREKLİ ANNELERE

16:25 - Bursa

Bursa’da yüzlerce kişi Filistinli anneler için yürüdü

16:20 - Bursa