Markus Gisdol: "Ya kazanacağız ya da kaybetmeyeceğiz"

Samsunspor teknik direktörü markus gisdol, hafta sonu karşılacakları adana demirspor maçını ya kazanacaklarını ya da kaybetmeyeceklerini söyledi.

Spor - 1 ay önce

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıkları Nuri Asan Tesisleri’nde Alman Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde sürdürülürken, tecrübeli teknik adam takımın son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor’un çok zorlu bir rakip olduğuna değinerek sözlerine başlayan Gisdol, "Cumartesi günü güçlü bir rakip bekliyorum. Zor bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Son haftalarda başarılı sonuçlara imza atıyorlar. Adana Demirspor, bireysel anlamda çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Mario Balotelli ve Luiz Nani’nin yaşları genç değil ama çok kaliteli oyuncular. Ayrıca ofansif kanat oyuncuları da çok iyi. Hazırlıklı ve dikkatli olmamız gereken bir karşılaşma olacak" dedi. "Ya kazanacağız ya da kaybetmeyeceğiz"

Hafta sonu oynanacak karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerinin altını çizen Markus Gisdol, "Her maçın çok önemli olduğunu belirtiyoruz. Takımım ve ben tamamen odaklanmış durumdayız. Her maçın zor olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hangi maçın nasıl geçeceğini de bilemiyoruz. Taraftarımız, cumartesi de bizi destekleyecek ve biz de takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Ya kazanacağız ya da kaybetmeyeceğiz. Tüm maçlara böyle bakmak gerekiyor. Kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz ki biz bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. "Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz"

Şu anki lig konumlarının sevindirici olduğunu fakat kesin olarak ligde kalmayı garantileyemediklerini belirten Alman çalıştırıcı, "Göreve ilk geldiğimde keşke şu andaki konumumuzda olacağımızı biliyor olsaydım. Böylece o dönemde biraz daha rahat etmiş olurdum. Gelmiş olduğumuz lig konumu dolayısıyla mutlu olmamız gerekiyor. Henüz her şey bitmedi. Bir sonraki adımı da düzgün atmamız, iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Kesinlikle lig bizim için bitmedi. Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Oyuncularımla benim aramda çok güzel bir bağlantı var. Bunu ligin sonuna kadar devam ettirip, ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. "Odağım sözleşme değil, takımın başarısı"

Sezon sonu sona erecek sözleşmesiyle ilgili sorulan soruya ise Gisdol, "Şu anda odağım tamamen takımın başarısı üzerine. Ligin son maçına kadar da bu şekilde devam edecek. Hataya yer vermemiz, düşmememiz gerekiyor. Önemli olan takım ve takımın başarısının yanı sıra alacağımız sonuçlar. En önemli konu ligde kalmak. Önce bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu hatalara düşüp, rehavete kapılıp, farklı tartışmalar çıksın da istemiyorum. Bu sebepten dolayı da tek odak noktamız takımın başarısı" şeklinde cevap verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

3 defineciye mezar olan mağara ve tünelleri ilk kez görüntülendi

2024-04-18 14:15 - Bursa

TBP Federasyonu Başkanı, Dr. Burhan Kurtuluş, “Temsil değil kürsü hedefimize ulaştık”

2024-04-18 13:52 - Spor

Geleceğin şampiyon adayı safkan Arap atları

2024-04-18 13:32 - Gündem

Çorlu’nun kızları Türkiye şampiyonu

2024-04-18 13:49 - Eğitim

Veteriner hekimler KKTC’de buluşacak

2024-04-18 13:43 - Sağlık

Trendyol 1. Lig’de 32. haftanın programı açıklandı

2024-04-18 13:39 - Spor

"Rüzgarlı havalar yüz felcine neden olabilir"

2024-04-18 13:42 - Sağlık

Y. Adana Demirspor, Y. Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

2024-04-18 13:44 - Spor

TRSM binası yıktırıldı, hastalar yakın bölgeden yer istiyor

2024-04-18 14:06 - Sağlık

KMÜ’de ‘60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi’ başladı

2024-04-18 14:12 - Eğitim

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Eda Erdem ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı

23:07 - Spor

Chelsea’de Pochettino dönemi sona erdi

22:58 - Spor

Futbolu bırakıp yumruklaştılar, maçta 16 kırmızı kart çıktı

22:43 - Spor

Milletler Ligi: Türkiye: 1 - Kanada: 3

22:37 - Spor

Alanyaspor’da, Antalya derbisi hazırlıkları başladı

22:09 - Spor

Günün Manşetleri

Başkan Bozbey: "Zincir marketlere nüfus kriteri getirmek zorundayız"

19:54 - Bursa

Cenaze dönüşü freni patlayan belediyeye ait midibüs uçuruma yuvarlandı: 9 yaralı

17:49 - Gündem

Türkiye ile Çin arasında ’Enerji Dönüşümü’ anlaşması imzalandı

17:19 - Ekonomi

Bursa'da bir evden tonlarca çöp çıkarıldı

16:38 - Bursa

Bursa Nilüfer'de yarın su kesintisi uygulanacak mahalleler!

15:59 - Bursa