USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yılanın ölüm nedenine şaşıracaksınız!

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, bir evin bahçesinde ölü yılan bulundu. Yılana takılan florasan soketi nedeniyle hareket kabiliyetinin zayıfladığı, avlanamadığı ve beslenemediği için öldüğü sanılıyor.

Yılanın ölüm nedenine şaşıracaksınız!
28-06-2015 00:45
Google News

Bayramiç'e 17 kilometre mesafedeki Köseler Köyü'nde yaşayan 48 yaşındaki Oktay Özkan, geçen 25 Haziran'da evinin bahçesinde 1 metre 10 santimetre boyunda bir yılan gördü. Özkan, korkup, vücudunda florasan lamba soketi takılı 'engerek' cinsi yılana müdahale edemedi. Ertesi gün, tekrar bahçeye çıktığında Özkan, yılanın ölmüş olduğunu fark etti.

Özkan, fotoğraflarını çektikten sonra, yılanı kazdığı bir çukura gömdü. Özkan, daha önce eşinin de aynı yılanı bahçelerinde gördüğünü belirtip, "Korktuğunu söylüyordu, ancak ölmesine yine de üzüldük. Muhtemelen içinden geçmek isterken vücuduna takılan florasan soketi ölümüne neden oldu" dedi.

Özkan'ın yılanın fotoğrafını gösterdiği veteriner Onur Kocabıyık da "Köylülerin tahmini gibi florasan soketi hareket kabiliyetini kısmen kaybetmesine ve avlanmasına engel olmuş olabilir. Ayrıca, avlarını yemekte ve sindirmekte bu şekilde zorluk çektiği için de telef olmuş olabilir" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ