USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Yeşil' Erzincan'a mı gömüldü?

Belçika’da kanser nedeniyle hayatını kaybeden ve dün Erzincan'a getirilerek toprağa verilen Mahmut Özer isimli vatandaşın kamuoyunda "Yeşil" kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım olduğu öne sürüldü.

'Yeşil' Erzincan'a mı gömüldü?
10-07-2015 20:34
Google News

Edinilen bilgiye göre, Belçika'nın Vervier kentinde hastanede kanser tedavisi gören ve 3 Temmuz Cuma günü hayatını kaybeden Mahmut Özer, arkadaşı Süleyman Yarol’a bıraktığı vasiyet üzerine yurt dışından Türkiye’ye getirilerek Erzincan’daki Terzi baba Mezarlığına defnedildi. Özer'in defnedildiği Terzi baba Mezarlığındaki mezarının başına sadece ismi olarak iddia edilen Mahmut Özer diye yazıldığı görülürken Belçika’dan Erzincan’a konularak getirildiği tabutun ise hala daha mezarı başında durması görenleri şaşırttı.

Konu hakkında düşüncesini ifade eden bir vatandaş ise “Ben bir kitapta 1999 yılının Temmuz ayında infaz edilerek en yakın yere defnedildiğini okumuştum. Bu ölümü de enteresan bir olay. Ölmüş de olabilir bilemiyorum” dedi.

Özer’e ait Brüksel Başkonsolosluğunun verdiği cenaze nakil belgesinde doğum yerinin Erzincan olduğu doğum tarihinin 10.12.1953 olup anne ve baba isminin ise Ayşe- Ahmet olarak yazılı olduğu cenazeye otopsinin yapılmadığının yazılı olduğu görüldü.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ