USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KAZANMALISIN KAZANACAKSIN!

01-12-2022

19 haftalık lig maratonunun ilk yarısının kapanmasına 3 etap kala Bursaspor’u evinde sıkı bir karşılaşma bekliyor. Averajla Amed ile birlikte klasmanın ilk iki katını paylaşan Şanlıurfaspor hedefi olan bir takım.

3.15 milyon Euro bedel karşılığı oluşan kadrosu ve 66 yaşındaki Kemal Kılıç gibi usta bir teknik adamın çalıştırdığı Sarı Yeşilli ekip özellikle deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekerken, yediği 10 golle ligin ağları en az sarsılan ekibi...

Bunlar maç önü kağıt üstü bilgileri, yeşil zemin üstünde gerçekleşecek zorlu 90 dakikaya gelince...

Her hafta lafa “Bursaspor mutlaka kazanmak zorunda” diye başlamak tamam da... Bizimki Bursaspor taraftarını gaza getirmekten başka işe yaramıyor sanki!..

Bizi yazmaktan, bu köşeyi takip eden saygıdeğer dostlar okumaktan usandı...

Artık yemiyorlar ama yine de tekrarlıyoruz.

Çünkü küme düşme hattında titreşen, her geçen hafta acı sona bir adım daha yaklaşan hedefsiz bir Timsah’ı hayal bile edemiyoruz.
Açık gerçek, kayıplarla sezonun uçup gitmesi ise... İşin günahı vebali aynı lafı temcit pilavına çevirenlerde değil Bursaspor’u bu koşullara getirenlerdedir bilesiniz.
Evet... Aynen devam:
Şanlıurfaspor
karşısında mutlaka kazanmak mecburiyetinde Yeşil Beyazlı temsilcimiz...
Biliyoruz saçma...
Hem de iki kere saçma!
Birincisi, sanki Timsah’ın rakipleri kazanmak zorunda değil!..                                                                   Kaldı ki konuk takım kafaya oynuyor istim üstünde tam gaz yoluna devam ediyor..

İkincisi, biz söyleyince temenninin ötesine geçemeyen bu fikir, ancak takımı idari ve teknik olarak yönetenler ile sahada oynayacak olanlar tarafından benimsendiğinde itici güç olabilir. 
Benimsemek de yetmez, gereğini yapmak lazımdır ve bu yetenek sadece onlarda vardır.
Yapıyorlar mı acaba? Ne yazık ki, öyle gözükmüyor!
Bursaspor devre bitti bitecek; henüz topa sahip olmakla maça sahip olmayı aynı sepete koymayı bile beceremedi, top genelde hep hakemlere gönderildi. 
Takım olarak, futbol olarak ümidi olan var mı Urfa maçından? 

Hayır!

Tek güvence rakibin zirve ortağı yani gizli lider olması ve Bursaspor’un büyük maçlarda tarihinden aldığı ilhamla büyük oynama ihtimali. 
Yani veraset yoluyla kazanılmış genleri. 
Öyle veya böyle...

Olsun!     

“Ben her şeye rağmen kazanabileceğini düşünüyorum Bursaspor’un...''

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?