USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HALİME BAK DERTLİ ÇAL KEMANCI

HALİME BAK DERTLİ ÇAL KEMANCI
26-11-2022

İstanbul’daki dünkü karşılaşma öncesi Bursasporlu oyuncuların geçen pazar günkü evdeki Isparta yenilgisinin ayıplarını kapayacaklarını düşünmüştüm.

Ama bu sezon hep olduğu gibi yine yanılmışım!

Futbol oynama kolaylıklarının bir sürü yolu var. Bursaspor özellikle koca bir 90 dakika hiç birini beceremedi sonuçta tek bir gol pozisyonu bile üretemedi.

Arnavutköy 15 hafta sonra yenilenip kapılarını taraftara açan Bolluca Stadı’na ayak basmanın, seyircisi önünde görücüye çıkmanın heyecanı ve hevesinden olsa gerek oyuna müthiş bir gol iştahı ve bir o kadarda kazanma arzusu ile atıldı.

Öyle ki ilk 45 dakika Mavi Yeşilli kramponlar ile kaleci Canberk arasında geçti desek inanın abartmış olmayız!

Anlatılması zor, tabii ki anlaşılması da çünkü tek bir pozisyon yok

Hatta bir ara zeminde eğimden kaynaklı yapım hatası mı var ki; top meyil nedeniyle sürekli Bursa kalesine yuvarlanıyor diye düşünmedim değil hani!

31’de gelen gol bu sezon bildik/alışageldik şablon gollerden biriydi. Yine duran top, yine ceza alanına gelen orta, havalardan seken top sonunda yine arka direkte unutulan adam ve Furkan Yaman’dan boş kaleye kafa ile devrenin skorunu belirledi:1-0...

İkinci yarı Bursaspor ayaklanır, oyuna asılır diye düşündük ama yine yanıldık! Daha devreye ‘bismillah’ demiştik ki; ilk kenar ortada Yeşil Beyazlı savunma topu yerde boşuna ararken, yine arka direkte unutulan ev sahibi ekip adına yine Furkan doluya vurup, Bursaspor’un fişini çekti bana göre de maç orada bitti: 2-0...

Önde pres yapmayan, orta sahası sayısal olarak ezilen gerisi ise tamamen kademe ve manevra sorunlu, bir takım sahadan nasıl puan ya da puanlarla ayrılabilir ki?

61de Adem Metin ‘Allah’ın hakkı üçtür’ deyip tabelayı üçledi haliyle Yeşil Beyaz sevdalılarına bu sezon bilmem kaçıncıya ‘Halime Bak Dertli Çal Kemancı’ şarkısını söyletti.

Hal böyle olunca da Bolluca Stadı’na gelen bir avuç Bursaspor taraftarı da eve erken dönüş yapmak üzere tribünden çekildi.

Yeri gelmişken hemen söyleyelim; ben Bursaspor’un tribünde oturan insanına acıyorum.

Bu kadar büyük bir seyirci, bunu hak etmemeli.

Şu da bir gerçek; dünkü oyunda da gireni çıkanıyla yine Enver Cenk Şahin’in dışında sağlıklı yere basan bir Yeşil Beyaz formalı oyuncu görmedim...

Neticede Bursaspor üst üste iki maçı ıskalayıp bir hafta içine 6 kayıp puan sıkıştırdı.  

İşte bu olmadı!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?