USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİR DEĞİL ÇOK PUAN!

11-03-2023

Amed maçı sonrası koca bir haftayı demeçler, siyasi görüşler, aba altında sopa göstermeler, tehdit ve şantajlarla geçiren bir kulüp takımını ve de camiasını düşünün...

Üstüne üstlük 23.haftanın açılışında ligde oynayacağı Erok karşılaşmasına saatler kala Özlüce’ye özel ulak gönderilen ‘9 maçlık seyircisiz oynama’ cezası ile resmen infaz edilen bir kulübü şöyle hayalinizde bir canlandırın...

En tepedeki başkanından yöneticisine, teknik adamından futbolcusuna ve de takımına çılgınca bağlı, yüreği sevdalı olduğu renkler için çarpan o muhteşem taraftarında moral, motivasyon, konsantrasyon mu kalır?

İşte o takımın adı Bursaspor’du...                                                                                               

İlk önce hemen şunu söylemek isterim. Yeşil Beyazlı temsilcimiz bana göre en zor deplasman maçını geçti. Erokspor;  2.68 milyon Euro bonservis bedeli ile kurulmuş devre arası transferinde 2 milyon Euro daha harcayarak grubun kasasından en fazla para çıkan kulüpler listesinin tepesindeki bir takım. Esenler Belediyesi desteği ve himayesinde ki ekibi alt liglerin deneyim abidesi Mustafa Reşit Akçay çalıştırıyor.

Maçtan bir gece önce yaşanan ceza şoku nedeniyle takımın komple zor bir süreç geçirdiği ilk düdükle birlikte belli oldu. Uyku mahmurluğundan olsa gerek ilk 10 dakika içinde Deniz kalesinde iki gol birden gördü. Yeşil Beyazlı ayakların ikinci yarı afyonları patladı, biraz da sahaya alıştılar, iyi de oynadılar. Önce Hasan Sabri, sonra da Hasan Ayaroğlu ile beraberliği yakaladılar.

Böylesine ortalığın toz duman olduğu bir atmosferde Yeşil Beyaz formalı çocuklar dün İstanbul’da Esenler karşısında aslanlar gibi mücadele ettiler, ‘birimiz hepimiz için, hepimiz Bursa için’ parolasıyla iki farklı geriye düştüğü maçtan altın değerinde bir puanla eve döndüler...

Onun için diyorum ki; anlam olarak galibiyet kadar değerli bu beraberliğin Bursaspor’un envanterindeki karşılığı ‘Bir değil çok puan’ dır..

İstanbul’daki dünkü oyun sonrası Timsah’ın evine eli boş dönmesi halinde hafta boyunca fokor fokur kaynayan cadı kazanında diri diri yakılmak adına her türlü entrikanın, her türlü baskının getirisi olarak Bursaspor’un ‘Ne şehit ne gazi yok yoluna gitti bizim Niyazi’ durumuna düşmesi an meselesiydi.

Emeği geçenlere helal olsun...

Bursaspor’un rakiplerinin ne yaptığına, nasıl yaptığına bakıp onlar hakkında kalem oynatmak hiç tarzım ve üslubum değildir ama hafta boyunca ortalığı ayağa kaldıran ve dün Afyon’dan evinde vurgun yiyen Amedspor’a da geçmiş olsun hem de selam olsun!

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?