USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Belirsizlikler dünyasında…

29-05-2023

Değerli Okurlar,

Bu hafta 1 Haziran Per­şembe günü KalDer’in or­ganize ettiği Kalite ve Başarı Sempozyumu “BE­LİRSİZLİKLER DÜNYA­SINDA” ana temasıyla gerçekleşecektir. Bizler; yıllardır konjonktürü iyi takip ve analiz edip, doğru öngörü ve yorumlarla tema belirliyoruz. Bu sene de öyle olduğunu düşünüyorum.

‘BELİRSİZLİKLER DÜNYASINDA NASIL BİR DÜNYA, NASIL BİR TÜRKİYE?’ ‘ŞİRKETLERDE BAŞARININ ANAHTARI: MUTLU ÇALIŞANLAR, MUTLU LİDERLER’ ‘DEPREM İLE YAŞAMAK’ ‘BELİRSİZLİKLER DÜNYASINDA RİSKLERİ GÖRE­BİLMEK’ konuları seçkin ve uzman konuşmacılar tarafından ele alınacaktır, o güne kadar birkaç sürprizde eklenebilir.

Aynı anda 20. Kalite ve Ba­şarı Fuarı’nda da nitelikli ku­rumların paylaşımları olacaktır.

Ayrıca, bu sene 58 ülkeden, 452 sanatçıdan, toplam 1063 karikatürün katıldığı 9. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması’nın da eserleri sizle­rin beğenisine sunulacaktır.

Her yıl olduğu gibi sempozyum, Bursa Kalite Ödülü töreni ile tamamlanmaktadır. Bu sene ödül sürecinde yer alan ve bu aşamaya gelmekle zaten çok şey kazanmış olan kurumlarımız ise;

Bandırma Beledi­yesi,

Can Metal

Uray Sigorta

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’dir.

Kurumlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyo­ruz.

Bu senenin bizim ve ülkemiz için öyle ayrı bir önemi var ki;

Cumhuriyetimizin 100. yılı,
KalDer Bursa Şubesi Kuruluşunun 25. yılı,
Bursa Kalite Ödülü’nün 25. yılı,
Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 20. yılı
Yine cumhuriyetimizin 100. yılı için 24 Mayıs’ta üyelerimiz, yönetim kuru­lumuz, çalışanlarımız, gençlik toplulu­ğumuz ile bir Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdik. Anıtkabir özel defte­rine yazdığımız mesajı ve ziyaretimizi Sempozyumda paylaşacağız.

Bu özel günde sizleri aramızda gör­mek bizi güçlü ve mutlu kılacaktır.

Saygılarımla.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?