USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Murat Başaran’dan bilinçaltı sınav başarı kodlaması

17-06-2022

18-19 Haziran tarihlerinde üniversiteye girişin birinci basamağı olan YKS sınavı gerçekleşecek. Sınava girecek olan öğrencilerin en büyük handikaplarından biri de sınav stresi.

Ebeveynler, okul öğretmenleri, psikologlar, nefes uzmanları öğrencilerin sınav stresine destek olmaya çalışıyor.

 Sınav heyecanını yenme ve başarıya odaklanma açısından bir destek de Bilinçaltı uzmanı Murat Başaran’dan geldi. Hazırladığı ses kaydını sınava girecek olan tüm öğrencilerin yararına sundu.

Bana ulaşan ses kaydını deşifre ettim, ancak ses kaydını bitirdikten sonra kafama “Bu çalışmanın Murat Başaran’ın ses vurgularıyla hayata geçebileceği” dank etti.

 Daha sonra yaptığım araştırmada Murat Başaran’ın bu bilinçaltı kodlama çalışmasını sınava girecek herkesin kullanımına açtığını öğrendim.

Ve kendisine ulaşıp görüştüm…
Murat Başaran’a öğrencilere yönelik bilinçaltı kodlama çalışmasını sordum; şunları anlattı:

“Bilinçaltına yönelik çeşitli çalışmalarımız var. Bazı ses tonu ile özel kelimeler bilinçaltını tetikliyor. Sınav sırasında gençlerin heyecanını kontrol etmesi ve anda kalması lazım…

Anda kalarak hedefini düşünmesi gerekiyor. Hedefine yönelik seçimleri yaparak bu sınavı başarıyla kazanacağını bilinçaltına kodlaması gerek. Bilinçaltına yönelik böyle bir ses kaydı oluşturduk… “

Ben kayıttaki sesi dinledim, sizlerin de etkileneceğinizi düşünerek paylaşmak istedim.

Sınava girecek olan öğrencilere yararlı olacağı kanaatindeyim…

Öte yandan Murat Başaran 2017 yılından bu yana bilinçaltı uzmanlığı yapıyor. Ancak bilimini, bilgisini ürün kodlama bazında tüketim toplumunun aktörlerine ya da siyasilere sunmaktan ziyade insan odaklı çalışıyor… Amacını şöyle özetliyor:

“İnsanlara daha faydalı olmak, uyanışa geçirmek, farkındalığını artırmak ve kişisel rehberlik etmek amacıyla bu yola çıktım.

Her insanın hayatında küllerinden yeniden doğmak vardır. Kişilere Zümrüdü Anka gibi küllerinden doğarak 7 vadiyi nasıl geçeceklerini öğretmeyi amaçlıyorum.

Bu konuda yazdığım bir e kitabım da var. Kurumsal linkimizden derneğimiz üyeleri ücretsiz olarak kitaba da ulaşılabilir. Biz Anka Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni kurduk. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da seminerler verdik. Bu yöndeki seminerlerimiz devam edecek…”

BİLİNÇALTI BAŞARI KODLAMASI
Murat Başaran’ın bilinçaltı sınav başarı kodlamasına yönelik ses kaydında şu ifadeler yer alıyordu:

“Derin nefes al ver;

Her nefeste azimliyim, şu an beynimdeki tüm nöronlar her şeyi daha hızlı hatırlamamı, okuduklarımı anlamamı, okuduklarımı tekrar aktifleştirmeye, hayata geçirmeye, seçimlerimi yaparken doğru sorulara kodlandım.
Nefes al…  Her nefeste girmiş olduğum tüm test ve yazılı sınavlarda şu ana kadar öğrendiğim tüm kelime, cümle soru ve cevaplarını aktarmaya; hafızamın güçlü olmasını, ortaya çıkacak olan potansiyelimi aktarıp netice almaya kodlandım.
Nefes al... Her nefeste 7, 1, 1, 7 sayı skalasının arasında elif gibi dik seçimlerimin doğru olacağını kodlandım.
Nefes al… Nefes ver…

Bir elim kalbimde, sol elim kalbimde, sağ elim başımın üzerinde ve şimdi tüm nöronlarım birbirleriyle aktif hale geçerek, seçimlerimi hafızamı azim ve kararlıkla istikrarlı bir şekilde ortaya koyacağıma kodlandım.
Her nefeste kodlandım. Her nefes alışverişinde anda kalarak seçimlerimi tam eksiksiz yapacağımı kodlandım

Nefes al, nefes ver…  Nefes al, nefes ver…   Ben her nefeste durdurulamazım, ben her nefeste başarırım, ben her nefeste başaranım, ben her nefeste güçlüyüm, ben her nefeste istikrarlıyım, ben her nefeste azimliyim, ben her nefeste seçimlerimi en güzel şekilde yapanım, ben her nefeste durdurulamazım. Ben her nefeste başaranım.
Şu anda Murat Başaran’ın rehberliğinde bilinçaltımın kodlanmasına, bilinçaltımın yeniden programlanmasına izin veriyorum

Her nefeste durdurulamazım, her nefeste başaranım,  her nefeste azimliyim, her nefeste hafızam güçlü, seçimlerim güçlü olur.  Ben her nefeste başaranım, kodlandım mühürlendim.”

Ve diyor ki: “Yapacağımız çalışma çok marjinal bir çalışmadır, bilinç altı kodlamasıdır, uygun şartlarda sessiz ortamda ses kaydına odaklandığınızda bilinç altındaki nöronlarda bir hareketlenme ateşlenme sağlanacaktır, amaç belli sınav öncesi heyecanın giderilmesi, seçimlerin daha düzgün özenle yapılması bildiğimiz soruların net cevaplanması, hafızamızdaki tüm bildiklerimizin sınavda açığa çıkmasıdır…  Ve heyecanımızın sınavda minimuma inip daha isabetli seçimler yapılması. Bu birçok öğretide var, nefes yöntemleri de buna ek olarak ses kaydını da dinleyin…”

 Instagram’daki Murat Başaran Akademi’ye girip 18 ve 19 Haziran’da gerçekleşecek olan YKS sınavına yönelik özel ses kaydı ile başarıya kodlanabilirsiniz…

AKADEMİK EĞİTİMLER

Bu alanda pek çok insan kendisini uzman olarak nitelendiriyor. Murat Başaran sahiden / sahici bir uzman… İspatı da alanında yaptığı akademik eğitimler:

 “BCU University PSİKOLOJİ LİSANS ( 2014/2017)

BCU University INTEGRATED CLINICAL PSYCHOLOGY DOCTOR

Yeditepe Üniversitesi Profesyonel Yaşam Koçu ICF ONAYLI ACSTH

Adnan menderes Üniversitesi Aile Yaşamkoçu uzmanlık eğitimi

Yeditepe Üniversitesi Bioenerji Uzmanı

Yeditepe Üniversitesi NLP uzmanlık Freud Üniversitesi

EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ UZMANLIK Belgesi

Freud Üniversitesi HİPNOZ TEKNİKLERİ UZMANLIK Belgesi

Freud Üniversitesi KUANTUM UZMANLIK EĞİTİM Belgesi

Yeditepe Üniversitesi Temel Psikoloji Eğitimi

Adnan Menderes Üniversitesi Aile Danışmanlığı

Freud Üniversitesi DİSLESKİ EĞİTMEN EĞİTİMİ UZMANLIK Belgesi

Adnan menderes Üniversitesi Aile arabulucu eğitimi

Yıldız Üniversitesi Zeka ve akıl Oyunları Eğitici Eğitimi

Yıldız Ünüversitesi Hikaye ve Masal Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi

Freud Üniversitesi Meditasyon Koçluğu uzmanlık Belgesi

Freud Üniversitesi NLP UZMANLIK Belgesi

Freud Üniversitesi EFT UZMANLIK Belgesi

Freud Üniversitesi TEMEL PADAGOLOJİ UZMANLIK Belgesi”

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?