USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Hasan Hüseyin...

23-05-2022

Henüz pandeminin yeni başlamış ancak daha yasak­lar ve tedbirlerin hayata geçirilmemiş olduğu 2020 yı­lında biz ekip olarak hayata ve işe asılmış vaziyette tam gaz yola koyuluyoruz.

Fuar organizasyonlarında adettir, katılımcı firmalar ziyarete gelen bütün müşterilerini akşam yemeklerine davet ederler.

Yüksek ışıklı ve enerji yüklenmiş fuar gününü akşam yemekleri ve genel değerlendirmeler ile pekiştirmeye çalışır iş dünyası.

Yemek masası adeta Birleşmiş Milletler gibidir. Her dil, ırk ve inançtan in­sanlar bir araya gele­rek sektörü anlatırken tek yürek olurlar.

Dil, din ve ırk farkı yoktur bu dünya­larda, herkes aynı dili konuşur hatta resto­randa hizmet eden garsonlar bile yaban­cıdır ve o da kendi di­lini konuşur ama nasıl bir iletişimdir ki herkes birbirini anlar.

İşte böyle bir ortamda; henüz kırklı yaşlarda olan Bulgaristanlı müşterimiz de aramızda ve kendisi bize marketlerin çıkışında kullanılan, arabaların yanaştığı havuzlu çıkış kasası denilen ürünün yeniliği hakkında neler yapılması gerektiğini tasarımını da çizerek anlatı­yor.

Adı Hasan Hüseyin olan müşterimiz o kadar istekli ve iddialıydı ki bu ürünü yapmakta ve geliştirmekte geç bile kalındığı konusunda sitem ediyordu.

Çok değişik tarzda mağaza konseptlerine imza atan Hasan’ı yapmış olduğu işi çok önemseyen ve geleceği çok parlak birisi olarak görüyordum.

O heyecanla fikrini anlatırken dikkatle dinliyor fakat onun önerdiklerini yapmanın öncelik sıramızda olma­dığını da bir taraftan içimden geçiriyordum.

Fuardan bir yıl sonra acı bir haber geldi. Müşterimiz maalesef pandemi kurbanı olmuş ve genç yaşta ara­mızdan ayrılmıştı.

Şirket olarak Hasan Hüseyin’in isteklerini de harman­layarak bir yeni bir ürün yapmak için Ticaret Bakanlığı tarafından tescilli tasarım ekibimiz işe koyuldu.

Arkadaşlar yeni ürünün markasını HASSAN olarak tescil etme teklifinde bulundular ve şirket yönetimi olarak oy birliği ile kabul ettik.

Geçtiğimiz hafta Bursa’ya Hasan’ın babası, ailesi ve şirketinin çalışanlarının davet ettik. Bizim şirket çalışan­larının da katılımı ile düzenlediğimiz törenle değişik duygu, gözyaşları ve sevinç ile karışık perakende dün­yasına yeni bir ürün hizmete sunduk.

Hasan Hüseyin aramızdan ayrıldı fakat HASSAN mar­ketlerde hizmete devam edecek.

Saygılarımla.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?