USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tarih, işi bilenlerle yazılır!

21-04-2022
Frutti Extra Bursaspor, dün akşam Euro Cup favorisi, Obradovic'in güçlü takımı Partizan karşında Belgrad'da öyle bir zafere imza attı ki, anlatılmaz yaşanır, unutulmaz yıllarca hatırlanır cinstendi.
Adeta bir Sırp efsanesini, hınca hınç dolu sahasında 103 sayı atarak parkeye gömmek kelimelere sığmayacak bir başarı.
Stark Arena'nın o coşkulu atmosferinde, 20 bine yakın ateşli taraftarı, alev alev yanan şutlar ile susturmak, gerçekten başarması güç bir olay.
DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜLER
Kulakları sağır edecek kadar yüksek desibelde takımına destek veren Sırpları, dut yemiş bülbüle çevirmek harikulade bir haz.
Maçın başından sonuna müthiş bir performans ve istekle mücadele eden, pes etmeden sonuna kadar savaşarak galibiyeti ve çeyrek final biletini söküp alan yeşil-beyazlı takımımızı ayakta alkışlıyorum.
Kurulduğu günden bu yana çok büyük emekler veren başta Başkan Sezer Sezgin olmak üzere, Genel Menajer Nedim Yücel, Koç Duşan Alimpijevic, tüm oyuncu kadrosu, teknik heyet, yöneticiler, personel ve tabii ki Çekirge Spor Salonu'nda başlayan bu muhteşem hikâyenin en büyük destekçisi, inananı ve gücü Bursaspor taraftarı, bugün yaşadığımız mutluluğun mimarlarıdır.
Hepsine yürekten teşekkürler...
LEVENT KIZIL UĞURU
Ayrı bir parantez açacağım...
İşin içinde bir de “Levent Kızıl uğuru“ var...
Lig A'da Bursaspor'u şampiyon yaparak Süper Lig'e taşıdığı o muhteşem sezonun da an be an şahidiyim.
Yaptığı hamleler, duruşu, kararlılığı, masaya yumruğunu vuran o iradesi ve örnek alınacak idaresi ile unutulmaz bir sezona imza atmıştı.
Futbola yeniden nasip olmadı, ancak o sihirli dokunuşuyla basketbol takımımız çiçekler açtı.
Potanın Timsahları’nın ardında kocaman bir dağ gibi duran Levent Kızıl ve Ömer Kızıl'a, tüm Uludağ İçecek ailesine Bursaspor basketbol takımına verdikleri bu destek için ne kadar teşekkür etsek az gelir.
Üzüntüden harabeye dönmüş yüreğimize dün gece güneş gibi doğdunuz.
UMARIM FUTBOLDA HAYATA TUTUNURUZ
Bir yanımız kan ağlıyor, diğer yanımıza ise mis gibi bahar geldi.
Nefes aldıkça umut etmeye devam...
Umuyorum ki, 5 hafta sonunda bir sevinç daha yaşar, üzerimizdeki bu ölü toprağından sıyrılıp yeniden hayata tutunuruz.
Frutti Extra Bursasporumuza Euro Cup çeyrek final maçında Slovenya’da Cedevita karşısında şimdiden yürekten başarılar diliyorum.
Başımızın tacısınız...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?