USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GALİBA AŞK BİTTİ!

16-04-2022

Ama kötü oynayarak, saçmalayarak, dağılarak, eriyerek tükenmek işte insanı kahreden bu... İstanbul’daki son yenilgi işte bu nedenle trajik bir gösteri oldu...

Ve de çok yazık oldu!

Öyle bir ikinci yarı oynadılar ki üzülmemek elde değil. Topa sahip olamadılar (45/55)... Göbekten ya da kanatlardan etkili bir atak düzenleyemediler. Pedro ve Ramazan Keskin’in iki gollük şutunu çıkaran kaleci Alperan’ın mutlaka skorda etkisi vardır ama yine de Mustafa Er’in öğrencilerinden daha hırslı daha hızlı daha arzulu bir oyun beklemek hakkımızdı.

Ev sahibi ekibe 7 ofsayt bayrağı kalkarken, Timsah karşılaşmayı hiç ofsayda düşmeden tamamladı. Sadece bu veri bile sizin 90 dakika boyunca nasıl pasif bir oyun sergilediğinizin göstergesidir.

Namık Alaskarov ve Mehmet Erdem’in gayretleri dışında Bursapor’un oyuna bir türlü ortak olamaması tuhaf, anlaşılmaz ve dramatik bir çözülme idi.

İsmail Yüksek, Hasan Ayaroğlu, Burak Altıparmak ve de maça sonradan dahil olan Massimo Bruno güya oyunu kuracak, belirleyecek, kontrol edeceklerdi.

Yapamadılar!

Hiç şüphe yok ki özellikle ikinci yarıda İstanbulspor’un 12. Adamı olarak göreve soyunan hakemin çaldığı ya da çalmadığı düdüklerle maçın sonucuna etki ettiği gerçeğini göz ardı edemeyiz... Yeri gelmişken; yakın geçmişte 13 üst düzey hakeme tezkere verip erken terhis eden MHK Başkanı’na sesleniyorum:

Bu adamın hemen elinden lisansını, lisansını, ağzından da düdüğünü al. İsmi nedir bilemem, onu en kısa yoldan zurna çalması için bir zurna dershanesine gönder. Bu kadar kompleksli bir adamı bir daha bu sahanın içinde görmeyelim.

Bursaspor gibi birilerinin daha canını yakmasın!

Hep söylüyor yazıyorum; rakipler gol atmıyor Timsah golleri kendi kalesine atıyor... Nitekim İstanbul’da yenen 3 golde içler acısı bir kalitesizlik örneği...

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Takımın fizik gücü 90 dakikaya yetmiyor. Yenen goller genelde 70/80’den sonra...

Bir de reaksiyon kavramı var. Yediği gole yanıt verme, maça yeniden sarılma, tempoyu artırma... Her türlü kartı göze alarak sportif anlamda çatışmaya tutuşma... Vurguladığım gibi kazanılan toplar çok kolay kaybediliyor. Kaybettikleri sadece top olsa, üzülür geçersiniz. Bursaspor gördüğüm duyduğum kadarıyla taraftarının güvenini de kaybetmiş gibi.

Galiba aşk bitti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?