USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TAKIM KOF TAKTİK PÜF!

23-02-2022

Futbol öyle bir oyun ki, antrenör olarak ne yaparsanız yapın, futbolcular size yardım etmiyorsa, bir şey olmaz. Tabii ki hiçbir futbolcu teknik patronu için oynamaz, kulübü için oynar ama hocasına yardım eder. Tamer Hoca’ya yardım eden oyuncu sayısı ise 2-3’ü geçmiyor.

İki-üç kişi 11 kişi ile baş edemez...

 Kaldı ki; Tuzla karşılaşmasında gireni çıkanıyla toplamda Yeşil Beyaz formalı 15 adam 9 kişi kalan rakibine diş geçiremedi, maçı kaybetti.

Ligin kendine göre bir hesabı- kitabı vardır. Bunu tutacak olan adamlar, Bursaspor adına Sportif Direktör Deniz Kolgu ile Teknik Direktör Tamer Tuna...

Bu nasıl hesap- kitap benim yılların dostu güzel kardeşlerim?

Hocam, Tuzla faciasından sonra Ankaragücü maçına böyle mi hazırlandın? Haftalardır yanlış yerlerde yanlış adamlar oynata oynata bu takımı çıkmaz sokağa soktun.Bakıyorum da, son 4 maçta aynı adamları çıkarıyorsun, aynı adamları sokuyorsun. Çıkanların başında Namık Alaskarov, Burak Altıparmak ile Tuğbey Akgün ve Onur Atasayar geliyor.

Adamların gözü kenarda ‘beni ne zaman oyundan alacak’ diye top yerine hep sana bakıyor. Sen geldikten sonra Azeri Namık’ı forvet arkasından alıp kenara kaydırdın, adamın futbol şaftı kaydı!

Sen de çok iyi biliyorsun ki; Bursaspor taraftarı her ne olursa olsun ‘en son hocasını’ protesto eder. O taraftar yönetimden sonra seni de istifaya çağırdığına göre demek ki bıçak kemiğe dayanmış.

Son gün de olsa tahtayı açtırıp senin istediğin 4 oyuncuyu transfer eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş ile maddi destekçileri ne yapsın?

Mesela golcü diye 2 santrfor bir kanatçı aldın hepsi tel maşa!

Adı Pedro olan futbolcu değil topçu!

Adam sırtı kaleye dönük oynuyor, hadi ayakta kalsa bari ne gezer. Sürekli düşerek hep poposunun üstünde oturuyor!

Cenk Ahmet Şahin ilk maçında45 dakika oynadı, durduğu yerde sakatlanıp doktorlara göre üç haftalığına ıskartaya çıktı. Adale çekmesi olduğuna göre gelmeden önce yan gelip yatmış... 

Çin’den gelen Kongolu Bifouma ise pirinç yemekten göbek yapmış, koşmaya takatı yok!

Hal ve gidişi özetlersek; Bursaspor 10 gün önce Samsun beraberliği ile Karadeniz‘de “Bahar havası“ nı yakalamıştı… 5 gün içinde gelen iki mağlubiyetle bahar havası bitti, Timsah’ın havası “Mevsim normallerinin altına” düştü, adeta buz kesti…

Bu futbolla, bu hava ısınmaz benim eski ama eskimeyen dostlarım.

Kendinizi de camiayı da daha fazla üşütmeyin artık...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?