USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PEDRO İLE BAĞLAN HAYATA

12-02-2022

Karadeniz temsilcisi bu ligin ciddi ekiplerinden oturmuş bir takım, Bursaspor ise sezon başından bu yana başkanı, yönetimi, gelen- giden hocaları ve de sürekli değişen kadrosuyla geçtik oturmuşu kalkmış bir takımdı...

İlk yarıda Samsunspor ağırlıklı bir oyun sergilendi 19 Mayıs Stadı’nda... Timsah rakibi kendi sahasında kabul ederek maçı sürdürünce Bursaspor ceza sahası adeta insan yoğunluğundan akşam saatlerindeki Fomara trafiği gibi kitlendi!

Samsunspor sağ ve sol kanadından Fofana aracılığıyla konuğunun sağ kenarını delik deşik etti; Onur Atasayar, Hasan Ayaroğlu, nöbetleşe durdukları halde yetişemedi! 

Kaleci Erhan’dan dönenler, ev sahibi takımın oyuncuları tarafından boş kale yerine dışarı gönderilenler Timsah’ın kale sahasını pozisyon hurdalığına dönmüştü. Anlayacağınız gibi tribündeki bando müziğinin eşliğinde ‘gol geliyorum’ diyordu ve de geldi!

Samsunspor Hasan Kılıç, Yasin, Saviçevic art arda denedi beceremedi;  sonunda 41’de Tomane ile muradına erdi: 1-0...

İlk yarının tek golle kapanması sakın kimseyi aldatmasın, talih belki de bu sezon ilk kez Yeşil Beyazlı temsilcimizden yanaydı...

Devre arası Tamer Tuna soyunma odasında biraz kulak çekmiş olmalı ki; ilk 45’de tam siper yatan Bursaspor’da kalk borusu çaldı.

Sırtı kaleye dönük bir stilde oynayan yeni transfer Pedro oyunda kaldığı sürede bir kez yüzünü kaleye döndü o pozisyonda da ağları gördü: 1-1... 

Portekizli bu golle sadece skorda dengeyi sağlamıyor belki de Bursaspor’u da hayata bağlıyordu...

Tamer Hoca’nın öğrencileri bölük pörçük de olsa zaman zaman iyi şeyler yaptılar.

Birkaç oyuncu için birkaç da laf edeyim istiyorum. Namık Alaskarov, Burak Altıparmak ve Hasan Ayaroğlu’nu hayretler içinde izledim. Bu futbolculara “kötü oyna” talimatı verseniz, bu kadar kötü oynayamazlar, kaliteleri izin vermez.

Mesela; geçen haftanın yıldızı Hasan’a bir top geldi; 2 eliyle düzelttiği topu gol yapamadı. Yahu kardeş elinle düzelttiğini atamazsan, başka türlü nasıl atacaksın?

Şimdi Bursaspor’unun önünde salı akşamı bir Tuzla maçı duruyor. Kazanmak moraldir. 3 puanı hanene yazdırıp zorlu Ankaragücü deplasmanına gideceksin.

Bu beraberlik tabii ki kayıp tamam ama telafisi var.

Ancak bu futbolla değil. İşi başından sıkı tutacaksın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?