USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YA HEP YA HİÇ MAÇI

15-01-2022

Bu maçın kazanılması halinde teknik kadro-takım-taraftar üçgeninde puan olarak psikolojik bir rahatlamaya yol açarken, camiada eleştiri oklarının yöneldiği başkan ve yönetimine de özgüven aşılayacak.

Deneyimli teknik adam Erkan Sözeri yönetimindeki Erzurumspor klasmanın 3. basamağında Süper Lig vizesi için kendini bir tık yukarı fırlatmayı hedefliyor...

33 golle rakip ağları en çok sarsan ligin ikinci takımı konumundaki Dadaşlar’ın skor yükünü altışar gollü Litvanyalı Novikovas ile Eren Tozlu çekiyor.

Sakatlığı nedeniyle takımının son maçında forma giyemeyen Eren’nin yokluğunda 11 puan kaybeden Erzurumspor’da, Sözeri’nin kulüpte seferberlik ilan ederek sağlık kurulundan golcü oyuncunun Bursa maçına yetiştirilmesi talimat verdiği biliniyor.

Savunmanın göbeğinde oynayan Aykut Demir ile Mustafa Yumlu Süper Lig deneyimli stoperler... Arkaya kolay adam kaçıran bu ikiliden Menemen maçında sakatlanıp sedye ile sahayı terk eden Aykut’un durumu belirsiz.

Bursaspor’un bu sezon bir türlü çözemediği sorunların başında defanstan çıkarken kaptırılan toplarla yediği kontralar geliyor.

Orta sahada görev yapan Martin Hasek ile genç Emircan’ın istatistiklerine göz atıldığında ligde ‘en çok rakipten top çalan’ iki oyuncu olduğu hemen fark ediliyor.

Ağırlıklı olarak sağ kulvarı kullanan Dadaşlar’da 4 asistli sağ bek Orhan Ovacıklı’ya dikkat etmek şart. Oynamaları halinde sol kenarda arkalı-önlü görev yapan Onur Atasayar ile Hasan Ayaroğlu’nun bu oyuncuyu iyi kontrol etmeleri gerek.

Maçların ilerleyen bölümlerinde kulübeden dinamizm katan  sağ kanat Aly Malle ile genç santrfor Oltan Karakullukçu; Erkan Hoca’nın iki önemli hamle oyuncusu.

Toparlarsak; Tamer Tuna’nın tribün desteğine de güvenip öğrencilerini ‘Ya hep ya hiç’ parolasıyla sahaya göndereceğini umut ediyorum.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?