USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Parasız ama ülkem adına gurur verici bir reklam

17-12-2021

Belirteyim ki bu cümle bir makaleden alınmıştır.
Daha önceki yazılarımda yeni çağın dijital çağ olduğunu belirttiğimi hatırlatarak hikayeme başlamak istiyorum.
Bundan sekiz ay önce, yani 2021’in başlarında Youtube’da yemek programları yapan ve gençlerden oluşan amatör bir grup SRİ LANKA’da yine Youtube için program çekiyorlar.
Sri Lanka bildiğiniz gibi Hint Okyanusu’nda, Hindistan açıklarında, uzaktan baktığınızda gözyaşı damlasını andıran bir ada devleti.
Programı yapan Türk gençler yapacakları yemek için gerekli malzemeleri almak üzere yerel bir markete giriyorlar.
Zincir marketin adını söylüyor ve Sri Lanka’da bu marketlerin çok yaygın olduğunu belirtiyorlar.
Bu arada market rafının üzerindeki logo dikkatlerini çekiyor, “Gökçelik yazıyor, bu bir Türk markası olabilir” diyerek logoyu da parmağı ile gösterip görüntüyü programa dahil ediyor.
Toplam 11 dakika 32 saniyelik programın 1 dakika 12. saniyesinde sadece 5-6 saniyeliğine GÖKÇELİK adı ve görüntüsü geçiyor.
Yaklaşık bir yıl önce gerçekleşen bu olay bitmez tükenmez şekilde bana mail olarak, Youtube’dan ve çeşitli sosyal iletişim guruplarından gelip gelip duruyor.
Geçen hafta Amerika’da yaşayan bir arkadaşım “sana bir sürprizim var” diye göndermiş yine.
İş hayatım boyunca o kadar reklam yaptım ama en güzel reklam parasız reklam ve de çok sayıda izleme rekorları kıran dijital reklam imiş.
Bu sayede ben de anlamış oldum.
Evet, yaklaşık olarak 1000’den fazla market yaptığımız SRİ LANKA’da en iyi reklamımız bu oldu ve çok da güzel duygular yaşadık sayesinde.
Buradan youtuber bu gençlere teşekkür ediyorum, çünkü video tam 161 bin defa görüntülenmiş ve 4 bin 700 de beğeni almış.
Dünyanın birçok yerinde ürünlerimiz GÖKÇELİK markası ile müşterilerimize hizmet verirken, ülkemiz ve şirketimiz adına da gurur duyduğumu paylaşmak istiyorum.
PARASIZ REKLAM AMA ÜLKEM ADINA GURUR VERİCİ REKLAM.

Not: Videoyu izlemek isterseniz sizin için 
linki aşağıya bırakıyorum.

 
Saygılarımla

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?