USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TEK KELİMEYLE İFLAS!

12-12-2021

Sezon başından bu yana yaşanan olumsuzlukları teknik kadrolara bağlayıp hoca değişikliği ile sorunların çözüleceğini sananların tek kelimeyle iflasıdır bugün ortayla çıkan fotoğraf... 

Göreve getirilen takım komutanlarından futbol sihirbazı yaratmak için gayret edenler, kaybedilen bu puanların faturasını sadece sahadaki futbolculara keserlerse hata ederler. Kapasitelerinin elverdiği kadar oynayan bu futbolcu kalabalığını sezon başında kim oluşturdu ki?

Gençleştirme bahanesi ile Aykut Akgün, Cüneyt Köz, Burak Altıparmak, Emirhan Aydoğan takımdan uzaklaştırıldı, İsmail Çokçalış Vakıfköy’e sürgüne yollandı da ne oldu? 

Bazıları affedilse de, ne düzeldi ne değişti?                                                                                                                                                        

Alt yapımız ‘taş gibi’ diyerek, henüz Bursaspor’da oynamak için fırınlar dolusu ekmek yemesi gereken bebeleri bir çırpıda sahaya sürmek ve de onlardan Timsah’ı uçurmalarını beklemek hangi futbol aklının eseri olabilir ki?                                              

Yahu ilkokul müsameresi mi bu; her çocuğu bir şekilde sahneye çıkaracaksın?İşin acı tarafı ‘adam olacak’ ya da ‘yıldız olacak’ diye forma verilen o genç filizler bakın bugünlerde birer birer ortadan kaybolmaya başladı.

Ne olacak şimdi?

Yine “Lig uzun bir maraton” hikâyeleri... Yine ocakta ara transfer beklentileri...
En kötüsü ne biliyor musunuz?

İnsan kime kızacağını bilemiyor!

Manisa karşılaşmasını seyretmek için Timsah Arena’ya gelen taraftarların yüzündeki ifadeleri anlatmak mümkün değildi. Üzüntü ile kızgınlık arasında gidip gelen surat ifadeleri, yenilen beraberlik golünden sonra tam bir çaresizlik içerisindeydi.

“Bursaspor taraftarı ne dese haklı” konumundadır artık.

Bu dakikadan sonra ne hoca değişimi ne transfer takviyesi ne de kadro dışı gibi radikal kararlar hiçbiri çare olmaz.

Bursaspor’un bundan sonraki ilk idmanı yeni sezon hazırlıklarının başlangıcı olur.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?