USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kusura bakmayın da!..

12-12-2021

Oysa maç öncesi gayet güzel bir ortam vardı. Organize edilen etkinlik, maça gelenlere adeta bir karnaval havası yaşattı. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz. Herkesin görüşü farklı.

Hayatın her alanında zorluklardan geçerken, insanların bu tarz eğlenceli etkinliklerle sıkıntılarından bir nebze uzaklaşmış, kısacası havasının değişmiş olması açısından bakıldığında gayet güzel bir hamle.

Tribünler de geçmiş maçlara oranla hayli dolu.

Şölen havasında başlamış, eski güzel günleri iç çekerek hatırladığımız o muhteşem atmosferi hissettiren dolu tribünler ile tam bir galibiyet ortamı varken şu heyecanımız, şu hevesimiz, şu umudumuz bir kere de törpülenmesin ya!..

Sıçrama tahtasına her çıktığımızda yere yuvarlanıp duruyoruz.

Yazık, gerçekten yazık!

Bu maçtan alınacak 3 puanın değeri altınken, yine hesabı kitabı yaktırdınız.

Piyasalar alt üst!..

Ortada geçen ilk yarının ardından, 51'de Bruno'nun asistinde Namık ile golü bulan, çok özlediğimiz Timsah Yürüyüşü ile de bunu taçlandıran Bursaspor, kazanmaya yakın futboluyla bizim de heyecanımızı artırdı.

Ancak yeşil beyazlılar, girdiği pozisyonlardaki becerisini, etkisiz son vuruşlarıyla bitirince beklediğimiz ikinci gol bir türlü gelmedi.

Rakip Manisa'nın golden sonra 4 hamle birden yapmasına rağmen, Bursaspor kenar yönetiminin tiyatro seyreder gibi sahaya bakıyor olmasına anlam veren varsa beri gelsin.

Çok afedersiniz ama yoldan geçen birini kulübeye koy, 85 dakika aynı takımı seyretmez.

Bir yerden sonra sahada aynı kişileri görmekten onun bile canı sıkılır da, birkaç değişiklik yapar.

Haddimi aşmak istemem ama takım bu kadar geriye yaslanmışken, gol "geliyorum" diye bas bas bağırırken, üst üste atak yiyorken, kusura bakmayın da tüm bunlara seyirci kalmak, bir de bilet almadan bedava izlemek, hatta üstüne para almak biraz fazla gibi!..

Demem o ki;

Siz izliyorsunuz, oysa biz Süper Lig'i sizden daha fazla istiyoruz.
Ama sorun şu ki,
Biz isteyenler değil siz izleyenlerin bu takımı çıkarması gerekiyor.
Yine de siz bilirsiniz, önümüzdeki maçlara bakabilirsiniz.
Ama bugünkü gibi bakacaksanız bu işin sonu büyük can sıkar...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?