USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İKİLE TİMSAHIM

10-12-2021

Ligde üç maçlık kayıp serisine Denizli’de nokta koyan Timsah açısından önündeki Manisaspor karşılaşmasının önemi büyük...       

Üçte birlik bölümünü geride bıraktığımız TFF 1. Lig bugünkü fotoğrafına bakıldığında geçmiş sezonlara göre çok daha çekişmeli yürüdüğünü ve de inanılmaz sürprizlerle yol aldığını görüyoruz.Mesela uzun süre ligi zirvede götüren Ümraniyespor’un üst üste gelen iki yenilgiye rağmen hala zirve sıcaklığının içinde kalması, ya da üst üste iki galibiyete karşın Gençlerbirliği’nin play-off potasının henüz dışında kalması gibi nice benzer örnekleri görüyoruz.                   

Şu bir gerçek ki; Bursaspor’un üç haftayı boş geçmesinin ardından hedef koşusu artık Yeşil Beyazlı ayaklara bağlı değil, rakiplerinin de ne yapacağı önemli.

Bu şu demek; Süper Lig yolunda sadece sizin kazanmanız yetmeyecek diğerlerinin de kaybetmesi gerek. İşte bu nedenle kayıp kredisini çoktan dolduran Timsah’ın ilk yarı bitimine kadar tekleme ya da tökezleme gibi bir şansı yok artık.Bu yıl iç saha karnesi pek tatmin edici olmayan Bursaspor’un büyük bir olasılıkla evinde rekor bir taraftarının önünde vereceği sınavdan alnının akıyla başı dik ayrılmaması için bir neden görünmüyor...

Ligin yenisi olmasına rağmen üçte üç yaparak sezona müthiş bir başlangıç yapan Manisaspor ardından duraklama dönemine girerek hızla dibe çöktü.

10.43 milyon Euro piyasa değeri ile bu alanda ligin en pahalı konumundaki takımı Bursaspor’un ardında yer alan Ege temsilcisi üçüncü teknik adamı 41 yaşındaki Turgay Altay yönetiminde toparlanıp biraz olsun nefes aldı.

Antalya’dan tanıdığımız Jamaikalı Orgil 3 golle skora katkı yaparken, Hatay’dan transfer 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile takımın en pahalı oyuncusu Selim Ilgaz Siyah Beyazlı ekibin orta sahadaki beyni durumunda. 1.92’lik Fransız stoper Landre savunmada hava toplarına çok hakim...

Geçtiğimiz hafta Denizli’de sergilenen oyunun devamını gelmesi durumunda muhteşem taraftarının desteği ile Bursaspor’dan gollü bir galibiyet bekleyebiliriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?