USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SERİ İLANI

02-11-2021

450 bin Euro bonservis karşılığı takımın en pahalı oyuncusu Ganalı Ackah’da Corona nedeniyle karantina olduğu için dertleri başından aşkın haliyle ateş hattında son durumu şaşkın bir topluluk durumda.   

Ligin dibiyle meşgul olan konuk Keçiören ile yukarıya aşırı ilgi duyan ev sahibi Bursaspor’un kazanmaktan başka düşüncesinin olmadığı başlama vuruşuyla birlikte hissedildi.
Tempo, sertlik, çabukluk, beceri ve aşk...

Sabır önemli etken, gençlik ateşi harlamış gençlerden; topun canı olduğunu kavradıklarını sergileyen harika bir golle başladı Timsah Arena’daki oyun...

İsmail Yüksek ortaladı, Kerem Şen kafayı çaktı: 1-0... 

5’i bir yerde gibi dizili Ankara temsilcisinin savunması zaman zaman 2 kişi daha ilavesiyle, 7 veren gülü gibi pozisyonlar verdi. Bu kadar açık verirsen Tim Matavz’ın akıl dolu ters kafa vuruşunda İsmail Yüksek affetmez nitekim de affetmedi, kafayla ağlara gönderdi.

Geriye düştükten sonra çok daha doğru ve iyi oynayan Keçiörengücü  idi ama devre bitiminde içeri iki farklı yenik durumda girdi.
İkinci yarıya sağda oynayan Namık ile soldaki Bruno’yu kulvar değiştirerek oynatan Başkent ekibini hırpalamak üzere bir proje sundu Özcan Bizati... Ancak bu iki oyuncu ciğerden oynaması nedeniyle yorulduğu için istediği verimi alamayınca ikisini de yanına alıp yerlerine Aykut Akgün ile Elton’u sahaya yolladı.

Bursaspor özellikle son çeyrekte uzun toplara başvurdu ama Keçiören ev sahibi kaleyi daha fazla tehdit etti. Sanki konuk takım bir gol atsa gerçek maç o anda başlayacakmış gibiydi. Ama kalede Erhan Erentürk hudutta 3-5 nöbetindeki Mehmetçik gibi rakip oyunculara geçit vermedi.

Yeşil Beyazlılar’ın özellikle orta sahasında gireniyle çıkanıyla herkes rakibi sindirme, indirme peşindeydi müthiş bir mücadele verildi sonuçta temiz bir skorla gıcır bir üç puan daha geldi.

Bu galibiyetle üçte üç yapan Bursaspor cümle âleme ‘yukarı geliyorum’ diye ‘seri ilanı’ verdi...

MAÇIN HAKEMİ: Hakemin iyisi sahadan görünmeyenmiş. Kendini hiç göstermedi, toplam 25 faul düdüğü çaldığı oyunu iki sarı kartla bitirdi... 

MAÇIN YILDIZI: İsmail Yüksek... Bir asist yaptı bir gol attı. Karadan havadan kuş uçurtmadı, emme basma tulumba gibi çok çalıştı...

MAÇIN ALKIŞI: 90 dakika boyunca hiç susmadan tribünlerden takımını omuzlayan 3 puana uçuran Bursaspor taraftarı...                                              

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?