USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Aşkı Çekin Ruh Eşinizi Bulun

21-10-2021

Bu bilinçaltı mesaj meditasyonu, kendiniz, aşk ve ilişkiler hakkındaki içsel konuşmanızı değiştirmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Sevgi dolu bir ilişkiye sahip olmayı hak ettiğinize dair güçlü inancı bilinçaltınızda kuracaktır; saygı duymaya layıksın. Tek bir kişi olarak mevcut koşullarınızdan şikayet etmek yerine, kendinize güvenmeye ve tatmin olmaya başlarsınız. Ve bu rahatlama yerinden - direniş azalacak ve aşk sana giden yolu bulacak.

Aşk ve ilişkiler hakkında güçlü olumlu inançlar oluşturun

Eşinizin size doğru yolda olduğuna dair derin bir his var

Sevgi, uyum ve ruh bağlantısının titreşimlerini kolayca ayarlayın

Hayatınızdan memnun olun

Partnerinizi hayatınıza girmeye davet edin

TANIM

Hayallerinizin erkeğini veya kadınını cezbetmek, hayal edebileceğinizden bile daha kolay. Ruh eşinizi bulmak veya onun için stres yapmak, çok çalışmanıza gerek yok. Aksine, stres titreşiminizi azaltacak ve muhakemenizi gizleyecektir.

Özgüveninizi geliştirirken, bekar bir kadın veya erkek olarak hayatınızın tadını çıkarırken ve bundan en iyi şekilde yararlanarak bu sürece kolaylıkla yaklaşın.

Bilinçaltınızdaki bilinçaltı meditasyon implantı, hayallerinizin erkeğini veya kadınınızı çekmenize yardımcı olacak 3 güçlü anahtar:

1. Aşk her yerde

Aşk sonsuz enerjidir. Asla kaybolmaz, her zaman var olur ve istediğiniz zaman sevgi enerjisine uyum sağlayabilirsiniz.

2. Yalnız olmak sizi yalnız hissettirmez

Bekar hayatınızdan zevk almak ve içinde anlam bulmak, bir insanı yalnız kalma korkusundan ziyade rahat bir yerden çekmenin en önemli bileşenlerinden biridir. Hayatınızla ilgili bu memnuniyet zihniyetinde olmak, ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılayan bir adamı çekmenizi sağlayacaktır.

3. Standartlara sahip olun - bulduğunuz şeyle yetinmeyin

Standartlara sahip olmak, sizin için doğru olan bir erkeği cezbetmenin zorunlu bileşenidir. Çaresizlik, bağlılık ve sadece boşluğu dolduracak birini bulma isteği, olmak isteyeceğiniz bir yer değil.

Diğer taraftan, onları oldukları gibi değil, yalnızlıktan kaçmak için bir araç olarak kullandığınızı hissedecektir.

Aşk fikrine, aşık olmaktan kaçının ve bunun yerine önce birini tanımayı seçin. Ve sonra, o kişinin sizin için uygun olup olmadığına ve ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına bakın.

Taşıyıcı frekansı, 4 Hz teta dalgaları ile 639 Hz'dir (solfej frekansı). Bu eski solfej frekansı iletişimi, anlayışı, hoşgörüyü ve sevgiyi geliştirir.

4 Hz Teta dalgaları sizi derin bir rahatlama durumuna sokacak ve bu, bilinçaltı zihninizin kapısını açacak, böylece kolayca mesajlar alacak ve kendinizi algılama biçiminiz ve genel olarak ilişkileriniz hakkındaki sınırlayıcı inançlarınızı değiştirecek.

Uyumadan önce 4 hafta-90 gün boyunca günlük olarak dinleyin. Bir değişikliği fark ettikten sonra, gerektiğinde tekrar dinleyin.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?