USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

LİSTELERE BAKIŞ

16-05-2021

3 listeye yönetici bazında şöyle kuşbakışı bir göz attığımızda;  mutlaka yazılanların hepsi birer değer; amma velâkin… Geçmişte gerek yönetimlerde dirsek çürütmüş ya Yeşil Beyaz formayla sahada ter dökmüş Bursaspor vizyonu olan, camiada iyi tanınan, listeleri sürükleyecek ‘ağır abi’ kapsamında bir isme rastlayamadım?

Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz, Hayreddin Gülgüler...

Bu isimleri sıralarken, listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na sunma sırasını göz önüne aldım.

Sayın Başkan Erkan Kamat’ın yeniden başkanlığa aday olmasını anlayamadım ama hayırlı olsun...Malum gerek siyasette gerekse sivil toplum kuruluşlarında hatta apartman yönetimlerinde, yeniden aday olan mevcut başkanlar seçim bildirgelerini ’Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ sözleriyle noktalarlar...Bakıyorum da sevgili dostum döneminde başarı var mı yok...

Sıkıntı, sorun var mı; dağlar gibi doruğa ulaşmış yığınla çok çok!Başkan Kamat yeni oluşturduğu yönetim listesinde geçen yıl beraber yola çıktığı 9 arkadaşına yer vermiş yani iskeleti korumuş.

Serdar Acarhoroz ile Hayreddin Gülgüler’i hiç tanımasam da listelerinde ortak paydamız Bursaspor sayesinde biriktirdiğim dostlarım var...

Mesela; unutulmaz başkanlardan merhum Süleyman Kurtçu’nun oğlu Atilla Kurtçu.

Futbolun idari ve teknik bazında son derece deneyimli ve birikimli bir kimliğe sahiptir. Listenin iki numaralı ismi Ahmet Bozdemir, Ali Ay’ın kazandığı son seçimde aday olmuş ve kaybetmişti. O dönemde listesinde yer verdiği Erkan Kamat’a karşı yarışacak olması ilginç bir ayrıntı.

Kulübün efsane personellerinden Bursaspor’a olan sevdası nedeniyle çocuklarına Mesut ve Ersel ismini koyan merhum Cabbar Uçaner’in oğullarından Mesut olanı ile çocuk giyimi üzerine çalışan tekstilci Erol Can’da bu listede.

Hayreddin Gülgüler’e gelince...

Tüzük gereği aday olamadığı için onun listesini gölge başkan konumundaki Emin Adanur bazında değerlendirmek doğru olur. Eski denetleme kurulu başkanı Yalçın Cambaz, gazeteci meslektaşım Fehim Ferik, taraftar temsilcilerinden Batur Demirtaş camiada bildik isimler.

Adanur’un her türlü maddi destek sözü alarak yakın meslek çevresinden inşaatçı ağırlıklı isimlere yer verdiği listesinde Ramada Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Semih Hüroğlu ile özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahibi Rahmi Maral dikkat çekiyor...

Son bir not...

Adaylar arasında kendi olmasa bile, yakın çevresinde Bursaspor’u bir rant kapısı gibi gören art düşüncede kişiler olabilir.

Demek istediğimiz o ki; Bursaspor’da  barışı ve huzuru bozacak kimseler, geçtik yönetici olarak, ziyaretçi kimliğiyle bile Özlüce’ye girmemelidir!

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?