USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

26-04-2021

Yenilse bile hesap vermek zorunda olmayacağı ve kendisinden hesap sorulamayacağı bir maçtı Bursaspor için... Bu nedenle yenerse olay, yenilmesi ise kolay bir maçtı.                                                                                                                                                 

İstanbulspor için ise olay-kolay seçeneği yoktu. Kolay ise hiç yoktu. Play-Off potasındaki yerini sağlama almak isteyen Sarı Siyahlı konuk ekip açısından verilecek en küçük bir kayıp büyük olay olacaktı...

Anlaşılacağı gibi Timsah özgürdü, Boğalar ise puan cetveline tutsak. Maçın başında sert ve sağlam oyununu bol miktarda taktik faullerle süsleyen Bursaspor, ilk önde yakalandığı pozisyonda savunma prensiplerini ihmal etti ve geri düştü.

O golde Abazaj’ın asistini ısrarla takip eden Mirkan’ın hakkını teslim ederken, ayakta uyuyup otel parası vermeyen Bursaspor defansına da selamlarımızı gönderelim!

Hasan Basri’nin yerine 26’da oyuna giren Bandırma maçının dubleci golcüsü genç Eren; Aykut’ın ortasında nefis bir sıyırtma kafa vuruşu ile dengeyi sağladı ama çok geçmedi, yine bir Abazaj-Mirkan işbirliği sonucu bu kez Arnavut oyuncu konuk takımı öne geçiren golü ile devrenin skorunu ilan etti: 1-2...İkinci yarıda Bursaspor’un sanal savunması ve çırpınan birkaç oyuncunun yanında, mesela Burak Altıparmak’ın neden şort ve krampon giydiğini anlamadım..

Berat’ın ne yapmak istediğini çözemediğim gibi rüzgar adam Burak Kapacak ile topla uyumu mükemmel olarak bildiğimiz Emirhan Aydoğan’ın kafası kesik tavuk gibi dolaşması ile en uçtaki Eren Güler ‘in top alamama sıkıntısıyla tıkandım kaldım.

Mustafa Er kenardan ‘armanız için oynayın’ diye yırtınıyordu ama sahadaki Yeşil Beyazlı öğrencileri bırakın yırtınmayı sahadan yırtmak için oynuyorlardı sanki!

Bırakmışlar…        
Yadsımıyorlar kaybetmeyi… Sıradan olmayı çoktan kabullenmişler, başını öne eğecek halleri bile yok...
Sadece sahadakiler değil, sahayı organize edenler ve bu durumun kabullenilmesinde payı olanlar bile çoktan bırakmışlar işi...

Bursaspor bitmiş...
Mecali yok bu zat-ı muhteremlerin...

'Tükenmişlik sendromu' bir tıbbi rahatsızlıktır.. 
Psikolojik tedaviye ihtiyaç duyulur… 
Anlı şanlı Bursaspor’un yeni bir başkan ve yönetimden önce bir psikiyatra ihtiyacı var… 

MAÇIN HAKEMİ: Kerem’in rakip ceza sahası içinde düşürüldüğü pozisyonda gözlerini kapadı ama hakemi eleştirmek artık beyhude. Bu takımın penaltıyı gole çevirmesi bile bana göre şüpheliydi!

GECENİN OLAYI: Ekran başındaki Bursaspor sevdalıları 9 maçın dönüşümlü olarak yayınlandığı gecede şaşı olmasaydılar, hiç korkmasınlar bir daha olmazlar!

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?