USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÜÇLEME ZAMANI

19-12-2020

TFF 1.Lig’de çok enteresan bir yarışa tanık oluyoruz. Artık kesinlikle anlaşıldı ki bu ligde tuttuğunu koparan, yakaladığını ısıran oynayacağı herhangi bir maç öncesi ‘kesin favori’ diyebileceğimiz majör bir takım yok...

Gözünüzü tepeye dikmişken iki kayıpla paraşütsüz dibe süzülebilir, ya da klasmanın ortalarında dolanırken, iki galibiyetle başaltı sınıfına girebilirsiniz.

Mesela Bursaspor ligdeki son iki maçını üst üste üçer puanla hem üstündekilerle arasında olan makası daralttı hem de umutlandı umutlandırdı.

İyi bir futbol takımı olmak için o takımın performansının oynak ibresi olmaması lazım Anlatmak istediğimiz o dur ki; Timsah’ın teknik kurmayları Mustafa Er ile Fazlı Tan’ın kazanılan her maç sonrası ‘Bir seri yakalarsak’ diye yakarmaları boşuna değil. Bursaspor’un önünde duran İstanbulspor karşılaşması bundan sonrasına yol verecek bir maç kimliğinde. Bu oyunun da kazanılması halinde Timsah üçte üç yaparak ligin asma katına kurulacak.

Sezona hızlı bir giriş yapıp sonrasında nefesi kesilen İstanbulspor üst üste dört maçını kayıplarla kapattıktan sonra son Menemen karşılaşmasını uzatmada bulduğu golle galibiyete hatırladı.  Trabzonspor efsaneleri Fatih Tekke ve Orhan Çıkrıcı ile Bursaspor’un 2. Lig’deki şampiyon kadrosunda yer alan Volkan Bekiroğlu’nun teknik yönetimindeki Sarı Siyahlı ekip topu ayağa iyi oynuyorlar.

Disiplinli ve sabırlı bir şablonları var. Sanki aceleleri yokmuş gibi rakibini sinirini bozarak son düdüğe kadar oyundan kopmuyorlar.

24.5 yaş ortalamalı İstanbul temsilcisi kadrosunda 11 lejyoneri barındırıyor. Ganalı Issah, Arnavut  asıllıPron ile Abazaj ve Diouf takımın skorer oyuncuları.

Savunmanın göbeğinde zebellah görünümündeki 1.90’lık Wellington ile ona yakın boydaki Kamerunlu Etoga hava toplarına çok hâkim bir ikili...

Ali Akman ve Batuhan Kör’ ün bu ikiz kulelerin arasında nasıl bir performans sergileyeceğini kestirmek zor...

Türk futbolunda yarınların ‘yıldız adayı’ olarak lanse edilen Eslem Öztürk’ün sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayışı Bursaspor adına bir avantaj...

Maç önleri futboldaki acaba çok önemlidir. Merak etmek güzel bir duygu değil. Bir takıma güvenmek hoş bir duygu...

Ben Yeşil Beyaz formalı bu çocuklara inanıyorum, inşallah yanılmam.

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?