USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YEMEZLER METİN EFENDİ!

12-06-2020

Yakın zaman önce futbolda şike iddialarına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, cezaevine giren ve menajerlik yetkisi elinden alınan Metin Korkmaz, Radyospor’a konuşmuş ve demiş ki.

Burak Kapacak için yurt dışından resmi teklif aldık. Bursaspor şu anda bir şampiyonluk yarışı veriyor. Burak çok önemli bir oyuncu. Burak‘ın şu andaki tek amacı Bursaspor‘un şampiyonluğu. Burak Kapacak için umarım hayırlısı neyse o olur”

TAKTİK DEĞİŞTİRMİŞ

Ne kadar masumane bir açıklama gibi duruyor değil mi ?!

Bunlar ağızdan çıkanlar, kafadaki tilkiler ise başka düşünüyor tabii.

Lig boyunca federasyonu, MHK’yi, hakemleri, medyayı etkilemek için türlü çeşit algı oyunu yapan bu şahıs, şimdi de taktik değiştirmiş anlaşılan.

Zat-ı muhterem ! “Burak son 6 maç kendini fazla zorlamasın, takıma az katkı versin Süper Lig’e Bursaspor değil, Adanademirspor çıksın kafasında aklınca.

Metin Efendi…

Bu taktikler çok eskide kaldı.

İstanbul kulüpleri ve medyası yapardı böyle şeyleri.

Anadolu kulüplerinin en iyi oyuncularının kafalarını karıştırmak için maçtan önce transfer dedikodusu çıkarırlardı.

Hala da ara ara yaparlar. Ama bu dümenlerin modası geçti artık.

Ne niyetle yapıldığı belli olan bu açıklamadan Sana ekmek çıkmaz.

Ayrıca Sen ve taifenden futbolcu alışverişini kestiği için Bursaspor'a kafayı taktığını da biliyorum. 

Çok da önemli değil. Zira Bursapor'un muhatabı değilsin.

Bindiğin ‘Sancak’ da sallanmaya devam et, Bursaspor’a bulaşma. 

Konuya Bursaspor cephesinden bakacak olursak, başka bir kulübün profesyonelinin, Bursaspor’un oyuncusunun menajerliğini yapıyor olması akıl alır bir iş değildir.

BAŞKAN DEVREYE GİRMELİ

Başkan Mesut Mestan’ın hemen bugün devreye girerek bu durumu çözmesi gerekiyor.

Geçmişteki icraatlarıyla Özlüce Tesislerini geçtim, Özlüce semtindeki mekanlara bile uğrasa camiaya rahatsızlık verecek bir şahsın, takım hedefe giderken en önemli oyunculardan biriyle bu tarz bir ilişki içinde olması kabul edilemez.

Mesut Mestan sadece Süper Lig’e dönüş hedefine kilitlendiği için bu sezon altyapıyla falan pek ilgilenmiyor. Bu şu an için anlaşılabilir bir durum olabilir; ancak bu vakaya acilen müdahale etmek zorunda.

Geçmişinde Türk futbolunda ve Bursaspor camiasındaki icraatları belli olan, futbolun doğrularıyla da zerre alakası olmayan bu şahsa “Artık dur” demenin vakti geldi de geçiyor bile.

Zira haddini aştıkça aşıyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?