USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Böyle haberler görmek isteriz

09-01-2020

Bursaspor resmi sitesi haberler yapıyor

“Bursaspor Başkanı Mesut Mestan antrenmanı izledi”

“Bursaspor Başkanı Mesut Mestan deplasmana gitti”

“Bursaspor başkanı Mesut Mestan şu kulüp başkanıyla maçı izledi”

“Bursaspor Başkanı Mesut Mestan saçını kaşıdı, hapşırdı, yemek yedi” diye haberler yapacaklar diye endişe ile beklemeye başladım !

Neyse resmi sitenin yayın politikasının nasıl olması gerektiğini bilsek de karışacak halimiz de yetkimiz de yok.

Ama görmek istediğimiz haberleri yazmamızda da bir sakınca yok.

Mesela ben o sitede

“Bursaspor Başkanı Mesut Mestan Bursaspor harcama limitini 20 milyon aşınca transfer yasağı getirip şak diye 3 puanını silen, harcama limitini110 milyon aşan Fenerbahçe’yi ise görmezden gelen federasyondan hesap sordu, “Ya her takıma eşit davranırsınız ve adaletli olursunuz ya da ligden çekiliriz” şeklinde ültimatom verdi” şeklinde haberler görmek isterim.

Aynı konuda ihlalleri kat be kat fazlasıyla yapan İstanbulu’un ayrıcalıklı kulüplerine imtiyazlar sağlanırken, Bursaspor’un kafasına engizisyon mahkemesi gibi giyotini indiren federasyona neden tepki vermiyorsunuz sayın Mestan?

Göz göre göre koca camianın emeklerini yiyorlar siz ise orada öylece izliyorsunuz.

Transfer konuları, mali konularda hatalar yapılır, çok fazla olmamak kaydıyla bunları anlayışla karşılayabiliriz; ancak böyle bir konuda yani kulübün hakkını gerektiği gibi savunmama konusunda anlaşılır bir şey yok.

İstanbul derbilerinde yüz kızartan tezahüratları binlerce kişi karşılıklı söylerken görmezden gelen ya da göstermelik cezalarla geçiştiren TFF, söz konusu Bursaspor tribünleri olunca en ufak bir kelimeyi bile affetmiyor.

Kulüp fazla harcasa cezayı yapıştırıyor.

Sayın Mestan şehir destek oldu transferler yapılıyor.

Süper Lig’e dönüş yürüyüşü de hızlanacak bu sayede; ama en azından kulübün hakkının yenmesine müsaade etmeyin ve gereken tepkileri koyun artık.

Çünkü her puanın çok büyük önemi var.

Sessiz kaldıkça tepemize bindiklerini görüyoruz, zira sizden önceki iki başkan da böyleydi.

Bursaspor başkanlık makamına gelmeyi çok istediniz, o kadar istediyseniz biraz olsun hakkını vermenizi camia da istiyor ve bekliyor haliyle.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?