USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Başka Bursaspor yok!

16-12-2019

Her zaman şunu söylerim Bursaspor’un duayeni de,  ileri gelenleri de Bursaspor taraftarlarıdır.

Geçmişte bu “Duayen ve İleri gelen” ünvanlarını hak eden birkaç başkan da olmuştu tabii; ama artık hayatta değiller maalesef.

Günümüzde ise bu payenin hakkını veren kimse göremiyoruz.

İşte bu eksikliği hisseden yeşil beyazlı taraftarlar da yani kulübün gerçek duayenleri harekete geçmeye karar verdi.

Aslında Bursasporlular kentin potansiyelini harekete geçirmek adına biraz daha fazla rol üstlenmeleri gerektiğini gördüler de diyebiliriz.

Zira Bursa şehrinin sahip olduğu potansiyel, Bursaspor’u başarıdan başarıya koşturacak kadar güçlü.

SAAT 20:00 KAYHAN ESKİ TEKEL BİNASI

Sportif ve mali anlamda zor bir dönemden geçen Bursaspor için taraftarlar “Başka Bursaspor yok” sloganıyla kararlar aldı.

Buna göre Bursasporlular, Bursa’nın en büyük ve en tanınır markası olan Bursaspor’a gereken desteğin verilmesi için çarşamba akşamı saat 20:00’de Kayhan’daki eski Tekel Binası önünde toplanacaklar ve yürüyüş yapacaklar.

RİCA DEĞİL UYARI !

Cumhuriyet Caddesi ve Altıparmak’ı geçerek Atatürk Stadı Meydanı’nda yürüyüşlerini tamamlayacak olan Bursasporlular, Yeşil beyazlı kulübe gereken desteği vermeyen kentin iş adamları başta olmak üzere ticaretle uğraşan tüm firmalara, odalara, medya patronlarına, siyasilerine, Bursaspor’dan nemalanan kişi ve tüm kesimlere şehrin tek kulübüne karşı görevlerini yapmaları ‘uyarısında’ bulunacaklar.

BURSASPOR’A KİM DESTEK OLUYOR GÖRÜLECEK

Sonrasında ulusal kanallardan yapılması planlanan “Bursaspor’a destek” yayını da çok önemli.

Bursaspor’a kim ne kadar destek oluyor, kim kaçıyor göreceğiz.

Açıkçası bu organizasyonları tüm kalbimle destekliyorum

Yürüyüşe dönecek olursak, bu iş yürüyüşle kalmamalı.

Bursaspor’a destek verebilecek güce sahip olan; ama kulübe hiçbir katkısı olmayanlara –özellikle Bursaspor’dan nemalananlara-karşı baskı devam etmeli.

Siyaset yapacaksın seçim olacak boynuna Bursaspor atkısı takıp oy isteyeceksin, kurduğun medyada senelerdir Bursasporlulara gazete satacaksın, reklam alacaksın, açtığın iş yerlerine yüzbinlerce Bursasporlu müşteri olarak geliyor olacak, Bursaspor’un adıyla kendi reklamını yapacaksın, kısacası Bursaspor’un etinden, sütünden her şeyinden nemalanacaksın; ama kulüp zor durumdayken üç maymunu oynayacaksın!

Yok öyle bir dünya!

Bursa kenti Bursaspor’a sahip olduğu ekonomik gücü tam olarak yansıtabilse Bursaspor Süper Ligi geçtim Avrupa’da bile başarıdan başarıya koşar.

İşte bu gücü harekete geçirmek de taraftarın elinde.

Bu yürüyüş de başlangıç olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?