USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Erken gol kilidi açar

07-12-2019

Yoğun yağış nedeniyle adeta batakta oynanan ve Karadeniz temsilcisinin tek gollü üstünlükle kapattığı son Adanademirspor karşılaşmasında müthiş bir mücadele sergiledi ev sahibi ekip…

Kondisyonun hiç düşmediği ve fizik mücadelenin tavan maçta topla oynama yüzdesi 51’e 49 Giresun’dan yanaydı…

Sezona Erkan Sözeri ile iddialı bir başlangıç yapan ancak beklenen başarı gelmeyince hocası yatay geçişle Erzurum’a giden Çotanaklar Hakan Kutlu yönetiminde yükselen bir ivme yakaladı. 5. Haftada Sözeri’den toplamda 2 puanla koltuğu devralan genç jenerasyon temsilcilerinden Kutlu 8 haftada 14 puan toplayarak takımını ligin dibinden kurtararak büyük bir sıçrama yaptırdı.

29.1 gibi yüksek sayılabilecek bir yaş ortalamasına sahip Giresunspor evinde yakaladığı başarılı performansı dış sahada gösteremeyen bir rakip…

6 deplasmanda 3 puanı hiç denkleştiremeyip evine sadece iki beraberlikle dönebilen

Yeşil Beyazlılar 4-2-3-1 formatı ile sahaya yayılıyor.

Kalede Brezilyalı Adrinano güven veren bir eldiven. Stoperleri Ahmet Kesim ve Numan Çürüksu ile kenar bekler Uğur Akdemir-Muhammed Bayır Süper Ligin tozunu yutmuş deneyimli oyuncular.

Keza sağ ve sol kanatta oynayan Ahmet İlhan Özek ile Tanase hem tecrübeli hem de topla hızlı çıkış yapan sprinter isimler.

Yalçın Koşukavak’ın özel önlem alması gereken oyuncuların başında hiç şüphe yok ki Raul Rusescu geliyor…4 golle takımın skor yükünü çeken Rumen oyuncu özellikle sırtı kaleye dönük oynamasına karşın belini iyi kullanan ve de ani dönüşlerle rakip stoperleri ekarte etmekte usta bir golcü.

Yakın geçmişte Bursa’ya yolu düşen kaptan Bekir Yılmaz ile Del Valle Yeşil Beyaz taraftarlar için aşina isimler. Türk futbolunun gezgin oyuncularından Mehmet Güven ile Özgürcan’ı hamle oyuncusu olarak yanında oturtan Hakan Kutlu oyuna ve skora göre bu ikiliyi sahaya gönderiyor.

Düşüncemiz o dur ki; Bursaspor’un erken bulacağı bir gol Giresun’un gardını düşürecektir. Timsah’ın ilk devrede skor üstünlüğünü ele geçirmesi halinde maçı da ele geçirmesi çok muhtemel.

Bir başka önemli ayrıntı ise Yeşil Beyazlı takımın gol bulamadığı her saniyenin, konuk ekibin lehine çalışacak olması. Ancak aceleyle gole giderken, ecele de gitmek var, kontrol şart

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?