USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Öp Çağlar'ın elini!

24-11-2019

Kırmızı formalı konuk ekip beyaz formalı ev sahibinin boş bıraktığı lebiderya arazisinde resmen at koşturuyor.

Hani 9. dakikada Kone’nin kale önünde şutunu Çağlar’ın cansiperane biçimde kurtarışı olmasa elimizdeki beyaz not kâğıtta karalayacak tek bir not olmayacak…

Anlı-şanlı koca Bursaspor’un sağı yok, solu yok, Kubilay’ı besleyecek tek ortan yok!

Bu durumda Kubilay ne yapsın; soyadı gibi ‘Kanatsızkuş’ misali tüm iyi niyetiyle çırpınıp durdu. Başkent ekibinin kalecisini ilk 45’te gol sonrası topu ağlardan çıkarırken gördük desem inanın abartmış olmayız.

Yan pas-enine pas-geriye pas yetmezmiş gibi işin içine bir de al gülüm-ver gülüm gösterisi eklenince 25. dakikada tribünlerin sabrı taştı ıslıklar stadı baştan aşağı sarıp sarmaladı…

Yeri gelmişken hakkını verelim; maçın skorunu belirleyen Onur’un golünde asistin sahibi Burak Kapacak’ın en iyi yaptığı işlerden biri bu tür adrese teslim ortalar…

Langırt masasında oynarken bile bir iki fırfır, aşırtma falan yapılır renk katılır oyuna…

Gireni ile çıkan dâhil 14 Yeşil Beyazlı formalıda o kadarı da yok!

Renksiz, tatsız, kalitesiz…

Yaratıcılık sıfır!

Oyuna zekâ katmak eksi bir… Kompakt, kolektif, organize gibi sıfatlar; eksi iki, eksi üç, dört diye geri gidiyor… Sanki futbol hafızası silinmiş futbolcuların.

Hani bir yudum tat için bir torba keçiboynuzu yersiniz ya…

İşte Keçiörengücü de öyle. Futbolunda zevk yok, futbolcularında şevk yok!

İyi güzel de Bursaspor’un nesi var?

Önde oynamaya çalışan Ankara ekibine karşı arayıp da bulamadığı koşu alanlarını buldu da ne yaptı Aykut ile Musa mesela?

Yalçın Hoca herkesin ‘yorgun-yılgın’ demekten yorulduğu Özer ile Selçuk’tan vazgeçemiyor da ne yapıyor Hurmacı ile kaptan Şahin?

Genç olmasına rağmen ihtiyar gibi oynayan Kubilay zaten gizli işsiz…

Boşta gezer!

Haftalardır olduğu gibi dün gecede rakibini eze eze yenen bir Bursaspor göremedim.

Peki ne zaman göreceğiz?

Başta kulübün idari ve teknik sorumluları olmak üzere tüm futbolcular 3 puanı adeta tek başına pençeleyen kaleci Çağlar’a yatsın-kalksın dua etsin.

Bursa’ya kazanmaya geldiği(!) her haliyle belli bir Keçiörengücü’ne onca tribün desteğine rağmen fark atamayan bir takım, kazandığı 3 puana değil geleceğe bakmalıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?