USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kazanırmış meğer!

26-10-2019

Yalçın Hoca’nın öğrencileri sahada uyuyor mu, yoksa uyurgezer taklidi yapıp İstanbulspor’u uyutuyor musorusu tam 39 dakika kafaları kurcaladı.

Öyle ki; ev sahibi takım bitmez tükenmez bir iştahla konuk sofrasından 3 almak için çala kaşık dalmıştıoyuna…

Nitekim direkten dönen bir top, Çağlar’ın kurtardığı bir penaltının yanı sıra İstanbulspor pozisyon üstüne pozisyon buldu ama gol sevinci yaşamak Bursaspor’anasip oldu.

Yeşil Beyazlılar ilk rakip kale ziyaretinde penaltının mimarı(!) Aykut, kornerden gelen topu kafayla Wellington’un da yardımıyla ağlara gönderiyor, böylecedevrenin bitimine 5 dakika kala tabela Timsah’ı önde gösteriyordu: 0-1

Bursaspor golü attığında, Necmettin Kadıoğlu Stadıtribünündeki bir avuç Yeşil Beyaz sevdalısı derin bir uykudan bayram namazına kaldırılmış lise öğrencisi gibi coşku gösterebildi. Çünkü konuk ekibin durgun/pasif/silik oyunu herkesi gevşetmişti…

Golün şaşkınlığını yaşayan İstanbulspor daha kendine gelemeden İnegöl patentli oyuncusu Ali Aytemur ikinci sarıdan kırmızıyla erken duşa gidince skorda bir gollegeri düşen ev sahibi sahada da bir eksiliyordu!

İkinci yarıya erken bir golle önce skoru dengeleyipsonrada mutlak kazanmayı düşünerek çıkanİstanbulspor büyük bir hataya düşüyordu.

Kazanmaya niyetlenmek, savunma güvenliğini riske edip rakibi küçümsemek olmamalı elbette…

İstanbul temsilcisi dünkü oyun düşüncesiyle bu sezon dışarıdan evine hiç gülerek dönemeyen Bursaspor’undeplasmanda nasıl kazanacağının ipucunu verdi sanki.

Hep önde olacak ve her an kontra yemeye ve dekalende gol görmeye amade olacaksın!

Bursasporun bitik gibi gözükseler de şip-şak biçimdeiş bitiren üst düzey yetenekte kramponlara sahipolduğunu göz ardı etmiş olmalılar ki; Özer Hurmacı’nınasistinde Recep Aydın 50. dakikada skor bordu ikiledi: 0-2…

Uzatmalar dâhil maçın son çeyreği İstanbulspor’a jet, Bursaspor’a eziyet gibi geçti.

Tam bitti derken ekstra dakikalarda Berkay’ın farkı bire indiren sayısı İstanbulspor adına puana yetmedi: 1-2

Hele şükür sonunda gördük ki…

Yalçın Koşukavak’ın takımı deplasmanda da kazanırmış meğer!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?