USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Göçertemedin Göçek!

22-01-2019

Oyuna fırtına gibi başlayan Yeşil Beyazlı ev sahibi ekibin hızı 10 dakikada kesildi. 5 dakikaya sığan 5 korner, Soldado’nun şutunu Umut Meraş’ın çizgi üstünden çıkarışı yaklaşan tehlikenin işaret fişeğiydi. Nitekim Chedju sırtındaki Soldado’yu unutunca Fenerbahçe’nin golü geldi.

İlginçtir ikinci yarıda şablon kopya pozisyonda Umut Nayır ağları göremedi.

İlk yarı ‘al-gülüm, ver gülüm’ düzeninde karşılıklı cılız ataklarla neticelendi…

Samet Hoca devre arası soyunma odasında öğrencilerine ‘elektro şok’ uygulamış olmalı ki; Yeşil Beyazlı ayaklar 45 dakikalık maratona 100 metreci atletler gibi başladı.

1-0’ın altından kalkmak isteyen Timsah ile tek golün üstüne yatmak isteyen Fenerbahçe arasında kıran kırana bir mücadele sergileniyordu Arena’da…

Ersun Yanal başta olmak üzere saha ve kulübedeki futbolcuları öylesine korkuyordu ki; sergilediği futbol ‘Cafer bez getir’ niteliğindeydi.

Fenerbahçe ceza sahasını adeta TOKİ’nin yığma inşaat alanına çeviren Bursaspor pozisyon üstüne pozisyon buluyor ama beklenen beraberlik sayısı bir türlü gelmiyordu…

Derman derdin olduğu yere akarmış derler ya…

İşte o misal; saha kenarında kaçanları gördükçe saç-baş yolan Samet Aybaba son çare olarak sakatlıktan çıkan Sakho’yu 8 hafta sonra Umut Nayır’ın yanına yollayarak ‘çift forvete’ dönüyordu.  Ve de o Sakho; Lima’nın ortasında topu Aytaç’ın kafasına ‘al da at’ dercesine gönderiyor, o da ‘Emrin başımın üstüne’ diyerek meşin yuvarlağı Volkan’ın koruduğu kalenin ağlarına mıhlıyordu.

90 artıdaki bu gole başta hakem Cüneyt Çakır olmak üzere Fenerliler bile şapka çıkarırken yıllardır yönettiği her maçta Bursaspor’u çökerten ‘VAR’ odasındaki Hüseyin Göçek’in itirazı ile Timsah Arena buz kesiyordu!

Cüneyt Çakır yardımcısı Bahattin Duran’ı da ekrana çağırıp Türk futbolunda bir ilki gerçekleştirerek Bursaspor’un alın teri-futbol emeğinin karşılığı olan çifte onaylı beraberlik golünü veriyordu.

Tribünlerin güzelliğine eşlik eden, özellikle ikinci yarıda baskısını rakibine hissettiren, her şeyden önemlisi takım olma sadakatini gösteren Yeşil Beyazlı futbolculara alkışlar…

MAÇIN ADAMI: Sergiledikleri müthiş koreografi ile 90 dakika susmayan Bursaspor’un 12.adamı taraftarı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?