USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Şampiyonlara loca

05-04-2018

Bursa.com olarak Bursaspor’la ilgili kendimiz dilimiz döndüğünce konuşuyor, bir şeyler karalıyoruz. Bunun yanında şehir dışından futbol adamlarının Bursasporlu eski futbolcularında görüşlerini sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Ali Tandoğan da onlardan biri. Nam-ı diğer Şampiyonlarda biri yani.

Bursaspor’un mevcut durumu ile ilgili görüşlerini açıklarken başta kendi olmak üzere şampiyon kadroya ilgisizlikten bahsetti.

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan futbolcu, “Önce iftiralarla itibarsızlaştırılmaya çalışıldım, sonrasında da yüzümüze bakılmaz oldu” dedi.

İlgisizliğin diğer tüm şampiyon kadro için geçerli olduğunu da ifade etti.

Tandoğan konuşmasının devamında “Stat açılışında yaşananı hatırlatarak “Beni Bursaspor karmasında dahi oynatmadılar, bu beni çok üzdü. Ayrıca birçok organizasyon görüyoruz adımız dahi geçmiyor kırılıyoruz. Maç izlemek için Bursa’ya geliyoruz ondan bundan bilet istemek zorunda kalıyoruz. Misafirlerimiz oluyor onlardan utanıyoruz. Bizler Bursa’da mutlu olduk ve Bursa’ya tarihi mutluluklar yaşattık bize reva görülen içimizi acıtıyor” şeklinde konuştu.

O konuştukça da bizler utandık.

Bursa’da Bursaspor’a zerre faydası olmayanlara şeref tribününe ömür boyu girme hakları tanınırken, Başkanlık yaptığı dönemlerde takımı küme düşürenler veya görev yapıkları noktalarda faydalarını göremediklerimiz duayen diye anlamsızca el üstünde tutulup, açıklamaları muteber sayılırken bu şehre en büyük mutluğu yaşatanlar sıradan muamelesi görmesinin izahı yok.

Aslında var. Resmen adaletsizlik ve vefasızlık.

Böyle büyük kulüp olunmaz.

Başarılı olanla başarısız olanın farkı olmalı.

Büyük kulüp olmak vefalı olmaktan geçer.

Şimdi Yönetime soruyorum

Beşiktaşlı taraftarlara bile loca tahsis ederken, Şampiyon Bursaspor kadrosuna bir loca tahsis edemiyor musunuz?

Lütfen bir kongre üyesi olarak rica ediyorum. İlk maçtan itibaren bu ayıba son verip gerekeni yapın.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?