USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Drift

28-03-2018

Driftin üç çeşidi varmış

-El Freni ile

-Ağırlık Transferi ile

-Güç ile

Sanırım bizim topçunun yaptığı el freniyle olan oluyor. Ama emin değilim tabii ki; çünkü otomobil sporlarıyla pek aram yoktur dolayısıyla bizim Özlüce’de hangi tür drift yapılmış görüntülerle kesin analiz edemeyeceğim. Ama gördüğüm kadarıyla drfit yapan oyuncunun “ki Sinan Bakış olduğu bilgisi var- bu işte sahadaki performansından çok daha başarılı olduğu kesin. Gazı ve freni meşin yuvarlaktan daha iyi ittirdiği net olarak görülüyor. Ben meseleye iyi tarafından bakıyorum. Bursaspor’a geldiğinden beri hangi özelliği ile futbolcu olduğu hatta futbolcu olup olmadığı bile sorgulanan bu arkadaşın gerçekte hangi spor dalında yeteneği olduğunu böylece görmüş olduk. Sonuçta futbolda olmasa da farklı bir spor dalında yeteneği oldukça iyiymiş. Çok da yanlış transfer sayılmaz yani!

Otomobil Sporları Federasyonu başkanımız kendisi de Bursasporlu olan Sayın Serkan Yazıcı bu genç yeteneğe en kısa sürede el uzatır inşallah. Sinan yeşil sahalarda kendini gösteremedi pistlerde gösterir belki.

Öte yandan yakın geçmişte otobanda hız denemeleri yapan ve görüntüleri medyada yayılan bir arkadaşı daha var Sinan’ın. Şu an O da Özlüce’de tatil yapıyor! Sercan’dan bahsediyorum. Sinan ve Sercan birlikte bir takım olup yarışlara katılabilirler. Artık hangisi Co Pilot olur onu bilmiyorum tabi; ama iyi bir takım olacaklarından kuşkum yok. Belki kulüp sırf onalar için bir amatör şube daha açabilir. Kulübe futbolculuk hallerinden daha faydalı olacakları kesin.

Özlüce’de bu tarz çok futbolcu var aslında. Yani lafın gelişi futbolcu diyorum. Zira futbolla pek alakaları yok!

O’nlar da Sinan gibi şanslarını farklı spor dallarında deneyebilirler.

Hem kendilerinin hem de kulübün önünü açmış olurlar. Hem de Türk Sporuna katkıları olur. Onlar da daha fazla zaman kaybetmeliler.

Neyse ben bu drift olayına aslında çok takılmadım. O yüzden böyle soğuk esprilerle yaklaşıyorum.

Takılmadım çünkü kulüp her geçen gün patinaj bile yapamayıp geri geri kayarken, topçunun arabasını patinaj yaptırmasının çok da önemi yok noktasındayım.

Hem sportif, hem maddi anlamda geriye doğru hızla gidiyoruz.

Bakın kulüp yine yeni kredi peşinde.

Asıl birilerinin acilen el frenini çekip kulübün ger geri kayışını durdurması lazım.

Yoksa bu gidişle uçuruma yuvarlanacağız.

Sonra hep birlikte futbolu bırakıp eski yerimize tırmanmak için dağcılık sporunu yapmak zorunda kalacağız.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?